DATUM
Start 9 November - 5 ggr
TID
19.15 - 20.45
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
850 kr
5 ONSDAGAR NOVEMBER/DECEMBER

Introduktionskurs Ashtangayoga & Mysore

Varmt välkommen till denna introduktionskurs där du både får en introduktion och en möjlighet att fördjupa dig inom Ashtangayogans fantastiska värld. Allt på det traditionella sättet att praktisera Ashtangayoga – Mysore.

Denna kurs vänder sig både till dig som är nybörjare men även till dig som yogat ett tag hos oss och vill få en introduktion till Mysore och fördjupa din praktik. Vi kommer under denna kurs gå igenom grunderna i Ashtangayogan och alla deltagarna kommer att bli individuellt guidade. 

För dig som aldrig testat på Ashtangayogan tidigare kommer vi börja med några få ställningar och allt eftersom lägga på fler ställningar. För dig som redan har yogat hos oss ett tag blir fokus att lära dig ordningen och komma djupare in i din praktik, allt med guidning från mig! 

Vi kommer att vara en liten grupp om endast 8 personer, allt för att du ska få den hjälp som just du behöver. Efter denna kurs kommer du kunna gå på våra Mysoreklasser men även få med dig en yogapraktik som du kan göra var du vill.

Ashtangayogan är en fantastisk yogaform där vi på ett systematiskt sätt bygger upp vår kropp, ökar vår smidighet samtidigt som vi stillar vårt sinne. Helt enkelt träning för kropp, sinne & själ! Det bästa är att denna yogaform passar alla då den lätt kan anpassas till just dina förutsättningar.

Med ashtangayogan kan vi förebygga skador, lindra smärta, högt blodtryck, sömnproblem samt uppnå en mer medveten närvaro. Bara för att nämna några av dess fördelar!

Mysore är det absolut härligaste sättet att yoga på. Lite som att yoga med PT i grupp där du får yoga helt utifrån dina förutsättningar och din kropp, istället för att behöva följa med i ett grupptempo. En metod där vi verkligen får uppleva yogans underbara effekter på kropp, sinne och själ! Läs mer om vad Mysore är här

Så boka in din plats så skapar vi lite härlig Novembermagi tillsammans!

VARMT VÄLKOMMEN TILL FEM HÄRLIGA ONSDAGAR TILLSAMMANS MED MIG!

Linda🤍