DATUM
Start 29 August - 5 ggr
TID
19.30 -20.45
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
1000 kr
PLATS
Shala Jord

Meditationskurs - 5 ggr!

Välkommen till denna kurs om fem tillfällen där vi gör en djupdykning i meditationens fantastiska värld.
Kursen är förlagd på fem tisdagar kl 19.30-20.45 och startar den 29 augusti. Se alla datum nedan. 
 
Meditationen är ett fantastiskt verktyg och en viktig del i Ashtangayogans åttafaldiga väg. I dagens snabbrörliga samhälle med konstant brus och input från den yttre världen behöver vi ge oss själva tid att stanna upp. Tid att lyssna inåt. Tid att lära känna oss själva för att hitta vår väg till lycka & välmående. Mod att våga följa vårt hjärta, att förverkliga våra drömmar.

Under dessa tillfällen kommer vi blanda teori med praktik. Med utgångspunkt i yogafilosofin samt västerländsk litteratur kommer vi diskutera hur allt hänger ihop. Vår kropp, vårt sinne, våra tankar, vårt ego mm. Du kommer få testa på olika meditationsmetoder och få uppleva hur du kan använda meditationen för att lära känna ditt sanna jag, för att få vägledning i livet och för att utvecklas som person.

Varje tillfälle kommer att ha ett specifikt tema och du kommer få uppgifter att arbeta med mellan varje tillfälle. Förutom själva meditationerna kommer du även få verktyg & ramverk för att kunna arbeta med din självutveckling på ett mer strukturerat sätt.

Ser så fram emot denna kurs tillsammans med er!
Linda V

Datum: 29/8, 5/9, 19/9, 26/9, 3/10.

OBS! Ingen klass 12/9