DATUM & DAG
Torsdagar, Start 12/9, 4 ggr
TID
19.30-21.00
LÄRARE
Linda V & Linda E
INVESTERING
1000 kr
PLATS
Shala Jord
HÖSTENS FÖRDJUPNINGSKURS

Andra delen av Första Serien

Varmt välkommen en härliga och utvecklande kurs om fyra gånger. En kurs där vi djupdyker in i andra delena av första serien. En kurs som passar dig som gör fram till Navasana i din egna praktik eller som redan praktiserar andra halvan av första serien.

Andra delen av första serien bjuder in till en mer lekfull energi och här utmanas vi att på djupet hitta vår inre styrka, bandhas, för att komma lite djupare i både höftöppnare och armbalanser. Vi går djupare in i kroppen och vi testar på helt nya typer av ställningar och ger ryggen lite extra kärlek i våra rullningar. Ställningar som brukar bjuda på hög energi och mycket glädje.

Fokus under denna kurs kommer ligga på vår praktik och att på djupet utforska dessa nya eller bekanta ställningar. Varje kurstillfälle kommer även innehålla teori med teknikdiskussioner men även ställningarnas effekter. Allt för att du ska kunna bjuda in dessa ställningar i din praktik eller fördjupa din redan existerande praktik. Ett perfekt tillfälle att höja energin under hösten och utvecklas på mattan!

Kursen kommer hållas av både Linda V och Linda E, allt för att ni ska få extra stöd och hjälp i er praktik. Vi kommer ses med 2-3 veckors mellanrum för att du ska kunna praktisera det vi går igenom mellan tillfällena som vi ses. 

Vi ser fram emot härliga och lekfulla tillfällen på mattan tillsammans med er!

Linda & Linda

DAG & TID: Torsdagar 19.30-21.00

DATUM: 12/9, 26/9, 17/10, 7/11 

DIN INVESTERING: 1 000 kr