DATUM
Start 1 November, 7 ggr
TID
Onsdagar 17.45-19.15
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
1 400 kr
PLATS
Stora Jord
BOKA
Maila oss på info@yogawithasilverlining.com
FÖR NYBÖRJARE SÅVÄL SOM ERFARNA ASHTANGIS!

Introduktionskurs Ashtangayoga & Mysore

Varmt välkommen till denna introduktionskurs där du både får en introduktion och en möjlighet att fördjupa dig inom Ashtangayogans fantastiska värld. Allt på det traditionella sättet att praktisera Ashtangayoga – Mysore!

Denna kurs vänder sig både till dig som är nybörjare men även till dig som yogat ett tag hos oss och vill få en introduktion till Mysore och fördjupa din praktik. Vi kommer under denna kurs gå igenom grunderna i Ashtangayoga och alla deltagarna kommer att bli individuellt guidade så att du får utveckla din praktik utifrån var du är.

För dig som aldrig testat på Ashtangayoga tidigare kommer vi börja med några få ställningar och allt eftersom lägga på fler ställningar. För dig som redan har yogat hos oss ett tag blir fokus att lära dig ordningen och komma djupare in i din praktik, allt med guidning från mig!

Efter denna kurs kommer du kunna gå på våra Mysoreklasser men även få med dig en yogapraktik som du kan göra var du vill.

Mysore är det absolut härligaste sättet att yoga på. En metod där vi verkligen får uppleva yogans underbara effekter på kropp, sinne och själ!

Dag, tid & datum:

Onsdagar 17.45-19.15

1/11-13/12

OBS! Boka genom att maila oss på info@yogawithasilverlining.com