DATUM
Start 19 September
TID
16.00-17.15
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
1 900 kr
PLATS
Shala Jord

Introduktionskurs Ashtangayoga & Mysore

Introduktionskurs Ashtangayoga & Mysore – För nybörjare såväl som erfarna Ashtangis!

Varmt välkommen till denna introduktionskurs där du både får en introduktion och en möjlighet att fördjupa dig inom Ashtangayogans fantastiska värld. Allt på det traditionella sättet att praktisera Ashtangayoga – Mysore!

Denna kurs vänder sig både till dig som är nybörjare men även till dig som yogat ett tag hos oss och vill få en introduktion till Mysore och fördjupa din praktik. Vi kommer under denna kurs gå igenom grunderna i Ashtangayogan och alla deltagarna kommer att bli individuellt guidade så att du får utveckla din praktik utifrån var du är. 

För dig som aldrig testat på Ashtangayogan tidigare kommer vi börja med några få ställningar och allt eftersom lägga på fler ställningar. För dig som redan har yogat hos oss ett tag blir fokus att lära dig ordningen och komma djupare in i din praktik, allt med guidning från mig!

Efter denna kurs kommer du kunna gå på våra Mysoreklasser men även få med dig en yogapraktik som du kan göra var du vill.

Mysore är det absolut härligaste sättet att yoga på. En metod där vi verkligen får uppleva yogans underbara effekter på kropp, sinne och själ!