DATUM
Torsdag 15 Augusti
TID
19.00-20.30
LÄRARE
Linda & Karin
INVESTERING
250 kr
PLATS
Thorburnsgatan 5 Göteborg
INTRODUKTIONSKVÄLL

Introduktionskväll Yinyoga

 

🎉 INTRODUKTIONSKVÄLL 15 AUGUSTI 🎉

Varmt välkommen till en kväll där du som är ny till yoga och till vår studio får komma och testa de yogaformer vi erbjuder, lära dig mer om yogans fantastiska effekter, träffa oss som är lärare och se våra fina lokaler. 

Under kvällen kommer vi ha två stycken prova på klasser där du både genom teori och praktik får lära dig om och uppleva den stärkande Ashtangayogan och den lugnande och helande Yinyogan. 

Vi kommer berätta om yogans effekter och prata om höstens kurser, evenemang och nyheter. Det kommer också finnas utrymme för eventuella frågor om respektive yogaform och om studion. 

🌟 PROVA PÅ ASHTANGA & YINYOGA

Ashtangayoga kl 17.00-18.30 

Yinyoga kl. 19.00-20.30

Klasserna inleds med en föreläsning om kortsiktiga och långsiktiga effekter av respektive yogaform, och fortsätter sedan med att vi landar på mattan så att du också får uppleva dessa härliga effekter. Även om kunskap och teori är intressant handlar yoga till 90% om den egna upplevelsen och att själv få upptäcka vad yoga kan göra för ens kropp och sinne. Vi avslutar klassen med tid för frågor och funderingar. 

10 % RABATT PÅ KLIPPKORT OCH MEDLEMSKAP V. 33 & V. 34

Vi firar dessutom att höstterminen börjar med extra fina erbjudanden på klippkort och medlemskap! Passa på att ge dig själv den bästa starten på hösten och skapa en hälsosam rutin som du kan ta med dig in i hösten och vintern. 

 

*************************************************************

Datum: 

15 Augusti 

Kl. 19.00-20.30 

Investering: 250 kr/klass

*************************************************************