yoga kalmar yoga göteborg yoga retreats öland yoga with a silver lining
DATUM
26-28 Januari
TID
Se Nedan
LÄRARE
YWSL Team Göteborg
INVESTERING
Se Nedan
PLATS
Thorburnsgatan 5 Göteborg
INTRODUKTION & FORTSÄTTNING

Ashtangayoga & Mysorehelg

Varmt välkommen till en härlig och energigivandehelg i Asthtangayogans värld! En helg både för dig som är nybörjare och för dig som är erfaren yogi/ashtangi. En helg där vi kommer dyka in i Ashtangayogans stärkande och grundande värld och det traditionella sättet att utöva Ashtangayoga på – Myosore. 

Här får du göra ställningarna i din egen takt, låta ditt andetag styra och få den individuella hjälp som just du och din kropp behöver. Är du nybörjare börjar vi med några få ställningar som du får repetera för att sedan utöka din praktik när du är redo. För dig som redan har en Ashtanga/Mysorepraktik så får du under denna helg möjlighet att fördjupa din praktik ytterligare tillsammans med oss. 

Efter praktiken kommer vi sitta ned för en pratstund där du får möjlighet att ställa frågor men även får en inblick i Ashtangayogans tradition samt den åttafaldiga vägen.

Se schema och upplägg nedan. Välj om du vill vara med alla dagarna eller endast enstaka klasser. 

* ASHTANGA & MYSOREHELG 26-28 JANUARI: INTRODUKTION & FORTSÄTTNING

Fredag 26 Januari

17.00 – 28.30 Ledd Klass Halva Första Serien/Half Primary. Läs mer här.

Lördag 27 Januari  & Söndag 28 Januari

09.00-10.45 Ashtanga & Mysore Fortsättning

En intensivkurs för dig som gjort Ashtanga och/eller Mysore tidigare. Vi går igenom grunderna och hur vi leder Mysore i vår shala. Härefter landar vi på våra mattor för en härlig praktik. En helg där du får möjlighet att fördjupa din praktik tillsammans med oss och ta del av den härliga Mysoreenergi som skapas när vi möts på våra mattor i vår Ashtangapraktik.

11.00-12.45 Ashtanga & Mysore Grund 

En intensivkurs där du får testa på den fantastiska Ashtangayogan och Mysoretraditionen. Vi går i lugn och ro igenom grunderna i Ashtangayogan samt de ställningar som vi börjar med i vår praktik. Vi lägger fokus på andetaget och våra övriga verktyg i vår praktik, bandhas & dristhi. Allt för att du ska få en fin grund att utveckla din praktik från. 

En kurs som passar dig som är nybörjare men även dig som gjort Ashtangayoga tidigare men vill repetera grunderna. 

Varmt välkomna till en helg i yogans tecken! 

*****************************************

Datum: 26-28/1 

Investering:

Alla 3 dagarna 650 kr

Helgkurs: 500 kr/kurs

Enstaka klass: 250 kr

Vid bokning av enstaka klass lördag eller söndag samt bokning av alla tre dagarna vänligen maila karin@yogawithasilverlining.com så hjälper vi dig med bokningen.

 

****************************************