DATUM
27-28 April
TID
Lördag & Söndag 09.30-11.30
LÄRARE
Karin
INVESTERING
Se Nedan
PLATS
Thorburnsgatan 5 Göteborg
INTRODUKTION

Introduktion till Ashtangayoga & Mysore

Varmt välkommen till en härlig och energigivandehelg i Asthtangayogans värld! En helg där vi kommer dyka in i Ashtangayogans stärkande och grundande värld och det traditionella sättet att utöva Ashtangayoga på – Myosore. 

En intensivkurs där vi går i lugn och ro igenom grunderna i Ashtangayogan samt de ställningar som vi börjar med i vår praktik. Vi lägger fokus på andetaget och våra övriga verktyg i vår praktik, bandhas & dristhi. Allt för att du ska få en fin grund att utveckla din praktik från. 

Här får du göra ställningarna i din egen takt, låta ditt andetag styra och få den individuella hjälp som just du och din kropp behöver. Är du nybörjare börjar vi med några få ställningar som du får repetera för att sedan utöka din praktik när du är redo. För dig som redan har en Ashtanga/Mysorepraktik så är denna helg perfekt för att repetera grunderna och därmed fördjupa din praktik. 

Efter praktiken kommer vi sitta ned för en pratstund där du får möjlighet att ställa frågor men även får en inblick i Ashtangayogans tradition samt den åttafaldiga vägen.

Se schema och upplägg nedan. Välj om du vill vara med båda dagarna eller endast enstaka klasser. 

Lördag 27 April 

09.30-11.30 Ashtanga & Mysore Introduktion 

Söndag 28 April 

09.30-11.30 Ashtanga & Mysore Introduktion

Varmt välkomna till en helg i yogans tecken! 

*****************************************

Datum: 27-28/4 

Helgkurs: 500 kr/kurs

Enstaka klass: 250 kr

****************************************