DATUM
9-10 Mars
TID
Se Nedan
LÄRARE
Linda
INVESTERING
Se Nedan
PLATS
Thorburnsgatan 5 Göteborg
INTRODUKTION

Ashtangayoga & Mysorehelg

Varmt välkommen till en härlig och energigivandehelg i Asthtangayogans värld! En helg både för dig som är nybörjare och för dig som är erfaren yogi/ashtangi. En helg där vi kommer dyka in i Ashtangayogans stärkande och grundande värld och det traditionella sättet att utöva Ashtangayoga på – Myosore. 

Här får du göra ställningarna i din egen takt, låta ditt andetag styra och få den individuella hjälp som just du och din kropp behöver. Är du nybörjare börjar vi med några få ställningar som du får repetera för att sedan utöka din praktik när du är redo. För dig som redan har en Ashtanga/Mysorepraktik så är denna helg perfekt för att repetera grunderna och därmed fördjupa din praktik. 

Efter praktiken kommer vi sitta ned för en pratstund där du får möjlighet att ställa frågor men även får en inblick i Ashtangayogans tradition samt den åttafaldiga vägen.

Se schema och upplägg nedan. Välj om du vill vara med alla dagarna eller endast enstaka klasser. 

* ASHTANGA & MYSOREHELG 8-10 Mars INTRODUKTION 

Fredag 8 Mars

17.00 – 18.30 Ledd Klass Halva Första Serien. Läs mer här.

Lördag 9 Mars 

11.00-13.00 Ashtanga & Mysore Introduktion 

Söndag 10 Mars 

09.00-10.30 Ashtanga & Mysore Introduktion

En intensivkurs där du får testa på den fantastiska Ashtangayogan och Mysoretraditionen. Vi går i lugn och ro igenom grunderna i Ashtangayogan samt de ställningar som vi börjar med i vår praktik. Vi lägger fokus på andetaget och våra övriga verktyg i vår praktik, bandhas & dristhi. Allt för att du ska få en fin grund att utveckla din praktik från. 

En kurs som passar dig som är nybörjare men även dig som gjort Ashtangayoga tidigare men vill repetera grunderna. 

Varmt välkomna till en helg i yogans tecken! 

*****************************************

Datum: 8-10/3 

Investering:

Alla 3 dagarna 650 kr

Helgkurs: 500 kr/kurs

Enstaka klass: 250 kr

Vid bokning av alla tre dagarna vänligen maila karin@yogawithasilverlining.com så hjälper hon dig med bokning och betalning. 

 

****************************************