DATUM
20 December
TID
18.00 - 19.30
LÄRARE
Josefin
INVESTERING
250 kr
PLATS
Shala Rymd

JulYinYoga med Kakaocermoni

 
Stanna upp för en helande och läkande klass. Landa i dig själv och i andetaget innan jul.
 
Vi startar med en grundande meditation och slår oss sedan ner och njuter av den kraftfulla plantmedicinen cermoniell kakao!
Medicinplantan guidar dig hem till hjärtat, din essence och intuition. Den hjälper din feminina energi att flöda och får känslor som kärlek och samhörighet att spira. Låt kakaon stilla ditt sinne, fylla hjärtslagen med liv, och fördjupa relationen till dig själv.
 
Vi fortsätter sedan ge vår kropp grundning genom olika Yinpositioner.
 
 

Yinyogan är en lugn och helande yogaform som är en blandning av yoga, mindfulness och kinesisk medicin, och som verkligen gör underverk för kropp, sinne och själ. 

I Yinyogan gör vi positioner liggande eller sittande och stannar i varje position i 3–5 minuter. I denna yogaform pressar vi oss inte alls och stannar upp direkt när vi möter vårt motstånd. Här handlar det inte om att gå till ytterlägen utan om att lyssna in och slappna av och låta kroppen, andetaget och tiden göra jobbet.

Yinyogan kan ses som en passiv stretch där vi kommer åt våra innersta yinpartier såsom bindväv, skelett, ligament, leder och inre organ – ställen där vi ofta håller mycket spänningar men som är svåra att komma åt. Vårt sinne får även en välbehövlig vila och vi tränar oss på att vara här och nu.