MALINS ORD OM LÄRLINGSPROGRAMMET - STEG 1

"Ashtangayoga är för de modiga"

Jag började min lärlingsutbildning i februari 2022 och blev klar med steg 1 i mars nu i år (2023). Lite mer än ett år. Ett år av att våga utmana mig själv och lära känna mig själv på ett nytt sätt. Ett år av gemenskap, nya vänner och nya insikter. ”Ashtangayoga är för de modiga” har jag fått höra och jag kan skriva under på det, för det kräver mod att våga möta sina egna rädslor.

Jag har haft förmånen att ha två olika lärare, Ann Svärdfelt och Linda Voltaire. De är båda två helt underbara personer och lärare, två helt olika personer som kompletterar varandra så fint och för mig har det varit precis vad jag behövt för att börja min resa. För även om jag är klar med steg 1 nu, och håller egna klasser och grundutbildningar, så är jag i början på min egen resa. En resa som kommer fortsätta hela livet. Och jag är väldigt tacksam över att jag kommer få ha kvar mina fantastiska lärare hela vägen, för i yogan är vi alltid elever, även när vi själva blivit lärare.
 
Malin håller idag klasser hos oss i Kalmar, Ashtanga & Yinyoga.