Utbildning
Se nedan
Kontakt
Email: lotten@yogawithasilverlining.com Tele nr: 070-875 37 92
MIN YOGARESA

Stillhet & acceptans!

Jag har prövat flera olika yoga formar och när jag fann Yinyogan så hittade jag min yogaform. Den är ett verktyg för mig att stanna upp och stilla mig. Den lär mig att vara i nuet och acceptera både min kropp och mina tankar för vad det är. Jag behöver inte förändra något bara vara i ett accepterande av de som är, speciellt ett accepterande av mig själv. 

Detta hjälper mig även i vardagen utanför stunderna på mattan. Att acceptera det som händer runt omkring mig i alla olika situationer. 

Att få dela Yinyogastunder ihop med dig är glädje och kärlek för mig. 

Att få vara en del av och se andra hitta in i accepterandet av sig själv är en vacker gåva. När du vill uppleva acceptansen och nuet så är du välkommen att uppleva det med mig i Yinyoga med klang och i Gong & Ljudbad.

Då även klang, vibrationer och gong är ett stort intresse för mig så delar jag även med mig av dessa fantastiska upplevelser i mina klasser. Dessa vibrationer och toner hjälper ditt sinne att komma ännu djupare in i dig själv och att släppa dina tankar från framtid/dåtid och bara vara här och nu. 

Jag är även utbildad i klang-massage enligt Peter Hess metoden där jag använder terapeutiska skålar för att hela och balansera kropp, själ och sinne. 
 

Utbildningar

YINYOGALÄRARE – Grundutbildning, Ann Svärdfelt & Modul 1, Magdalena McWeald

Soundhealing & gong training, Öland
 
Therapeutic Thai Yoga Massage, Danmark
 
Thai Yoga massage för mästare Pichet, Thailand
 
International Training certificate in Peter Hess Sound Massage, Lund
 
Reiki healing, Öland
 
Aroma healing, Stockholm 
 
Taktil massage, Stockholm

Lottens Yinyoga med Soundhealing får mig att slappa av och kroppen att återhämta sig på en nivå jag aldrig varit med om förut. Vibrationerna av skålarna och Lottens kunniga och harmoniska sätt gör att kroppen får en optimal vila. Jag känner mig alltid som en ny människa efter ett yinyoga pass med Lotten och hennes klangskålar.

Angelica