DATUM
21 April
TID
17.00-18.30
LÄRARE
Linda E
INVESTERING
350 kr
PLATS
Shala Jord

Lymfyoga: Föreläsning Lymfsystemet & Yinyoga

Varmt välkommen till en mysig fredagskväll där vi släpper taget om veckan och ger vårt lymfsystem en härlig boost inför helgen!
 
Vi börjar med en kortare föreläsning om lymfsystemet och hur det arbetar i kroppen. Lär oss hur vi själva kan hjälpa vårt system genom egenvårdsmassage och vad vi behöver tänka på för att inte överbelasta vårt lymfsystem.
 
Därefter landar vi på mattorna för en skön yinyogastund, i positioner som stimulerar just vårt lymfflöde.
Klassen passar alla, oavsett om du yogat tidigare eller inte. Vi anpassar positionerna helt utifrån dina förutsättningar!
 
 
Lymfsystemet:
Lymfsystemet är vårt främsta immunförsvar som skyddar oss mot infektioner. Det är även kroppens stora reningsverk och renar vårt system från virus, bakterier och andra sjukdomsframkallande organismer.
 
När vårt lymfsystem eller våra njurar inte fungerar som de ska så kan inte lymfvätskan renas, vilket innebär att bakterier och virus stannar kvar i kroppen. Det kan också innebära att lymfvätskan inte sugs upp som den ska och att vi då får överflödig vätska i kroppen som kan orsaka svullnader och fibroser. Detta resulterar i att hud och bindväv växer ihop och skapar stopp i flödet. Vanligt är att vi svullnar i fingrar, fötter, vader och ben.

 

Tid: Fredag 21 April, 17.00-18.30

Plats: Shala Jord, Fabriksgatan 20b

Din investering: 350kr