DATUM
Tisdagen den 23 Januari
TID
19.30-20.45
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
200 kr
PLATS
Online
BJUD IN 2024

Meditation & Intentionscirkel 3 - Online

Varmt välkomna till tillfälle 3 av vår årsmeditation och cirkel.

Vi välkomnar det nya året genom att tona in i dess härliga nya energi. Med hjärtat som vägvisare ger vi plats för det vi vill ha mer av detta år och sätter intentioner och manifesterar det vi längtar efter. Två så kraftfulla verktyg på vår inre resa om vi använder dem på rätt sätt. OM vi vågar lyssna på själens viskningar istället för på egots och intellektets kraftfulla röst.

Dessa verktyg har funnits med mig i större delen av mitt liv även om jag tidigare inte visste att de kallades just detta. De har tillsammans med min intention hjälpt mig att förverkliga mina drömmar.  Gjort att jag alltid vågat gå min väg. Följa min inre röst istället för att lyssna på alla andra. Självklart har även jag hamnat i diket ibland men det är ju där, i det utmanande, som de stora skiftena oftast sker. Det viktiga är att när vi väl tar oss upp från diket så gör vi det återigen på vår väg!

Vi kommer under denna cirkel gå igenom grunderna bakom intentioner och manifestationer. Jag kommer dela med mig av min resa, mina lärdomar och misstag. Vi kommer landa in i en kraftfull kanaliserad meditation, dela upplevelser och tankar. Du kommer få ta del av några av de verktyg jag använder för att sätta dina intentioner och manifestera ditt drömliv!

Ser så fram emot att möta er i 2024!