DATUM
Start 6 Februari - 8 ggr
TID
19.45 -21.00
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
1600 kr
PLATS
Shala Jord

Meditationskurs: En resa genom ditt chakrasystem, 8 ggr

Varmt välkommen till ännu en härlig meditationskurs, en kurs i självkännedom och självutveckling!

Denna gång en kurs där vi med hjälp av vårt chakrasystem på djupet kommer utforska vår kropp, oss själva. Vad som håller dig tillbaka, vilka blockeringar och program du bär på men också komma ett steg närmare dina drömmar, din inre längtan, ditt sanna jag.

Vårt chakrasystem som är vårt energisystem, är grunden i yogan och så även i vår meditationspraktik. För mig är chakrasystemet lite som min alldeles egna uppslagsbok.

När vi stillar vårt sinne och landar in närvaro får vi tillgång till den information som finns här. Vi kan börja läsa sida för sida och lära känna oss själva lite mer på djupet. I den medvetna närvaron bortom bruset kan vi börja läka, hitta balansen och lyfta vår energi.

Vi kommer under denna kurs utforska våra 7 primära chakran och olika metoder för chakrabalansering- och meditation. Med kraftfulla kanaliserade meditationer, fina samtal och delad energi beger vi oss inåt, på denna härliga och spännande resa!

Meditationerna vid varje tillfälle kommer spelas in om du skulle få förhinder eller om du vill göra dem fler gånger.

Varje tillfälle innehåller även en föreläsningsdel där du kommer få en inblick i chakrasystemets spännande värld. Du får även ett kompendium om chakrasystemet som du kan använda efter kursen.

Ser så fram emot dessa stunder tillsammans med er!

 

 

Datum & Tider: Tisdagar kl 19.45-21.00

Start: 6/2, 8 ggr

Datum 6/2, 20/2, 27/2, 5/3, 19/3, 26/3, 2/4, 16/4

Investering: 1600 kr