DATUM
Start 19 Oktober
TID
16.00-17.00
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
1600 kr
PLATS
Stora Shalan, Thorburnsgatan 5

Mjuk och Stärkande Rehabiliterande Yoga

Har du skador, värk, problem med rygg, knä och leder? Lider du av stress och oro? Känner du dig allmänt svag eller i obalans?
 

Yogan är en fantastisk rehabiliterande praktik som hjälper oss att bygga upp vår kropp, öka vår smidighet samtidigt stilla vårt sinne. Vi fokuserar är på vårt andetag och släpper prestation och perfektion. Yogan förser dig med de bästa verktygen till självläkning, för att återfå balansen i kropp, sinne och ja, i livet!

Under denna rehabiliterande yogakurs så kommer du att få individuell guidning och vi tar tillsammans fram en praktik helt anpassad efter dig och dina behov. Allt för att du ska få en möjlighet att hjälpa kroppen att läka, stilla ditt sinne och återfå balansen i livet!

 

Varje klass leds i lugn takt och denna kurs passar alla! Oavsett om du aldrig tidigare har yogat förut eller om du är en van yogautövare som behöver ta det lite lugnare efter en tids skador.

En kurs som riktar sig till dig som svarat ja på någon av frågorna i början av informationen och som på ett lugnt och skonsamt sätt vill stärka både kroppen och sinnet.

 

Torsdagar 16.00-17.00

19/10-7/12