Utbildning
ASHTANGALÄRARE (Lärlingsprogrammet för Linda Voltaire & Ann Svärdfelt, Steg 1)
Kontakt
E-mail: nina@yogawithasilverlining.com, Tele nr: 070-550 69 35
MIN YOGARESA

Yogan ger mig så mycket glädje!

Från början såg jag yogan mer som en rolig träningsform men sakta väcktes en nyfikenhet på det som yoga faktiskt handlar om; medveten närvaro, att lära känna sig själv, att börja lyssna på hjärtats viskningar istället för bruset som ständigt pågår i huvudet.

Jag hittade till ashtangayogan 2021 och idag är det den enda yogaform som jag praktiserar. 

 

Jag älskar ashtangayoga då det är en helhetsmetod både för kropp och själ!

Under de år jag praktiserat ashtangayoga har praktiken gett mig så mycket värdefullt. Den har gjort mig både stark och rörlig samtidigt som den grundar mig och hjälper mig bli mer närvarande i vardagen. Med yogans hjälp har jag också blivit mer nyfiken på mig själv och på så vis även lärt känna mig själv på ett djupare plan. 

Yogan ger mig så mycket glädje! Jag älskar att landa på mattan, röra kroppen i takt med mitt andetag. Ibland blir praktiken lång och full av utmaningar, ibland blir den kort, lugn och inkännande. På sitt eget sätt får min kropp berätta för mig hur jag mår och vad jag behöver. 

 

Det finns så mycket glädje och frihet att uppleva när vi landar in i kroppen, följer andetaget och släpper taget om allt annat för en stund.

Detta önskar jag att fler människor ska få uppleva.