DATUM
20 April
TID
18.45-20.00
LÄRARE
Emelie & Ulrika, Själens Stund
INVESTERING
350 kr
PLATS
Shala Rymd
TILLSAMMANS MED EMELIE & ULRIKA FRÅN SJÄLENS STUND

NymåneYinyoga med Healing

I nymånens energier får du ett tillfälle att varva ner och ge kropp och själ lite extra kärlek.

Vi landar tillsammans på mattan i en guidad meditation där vi sätter våra intentioner, våra önskningar om vad vi vill att denna nymåne ska ta oss.

Vi övergår sedan till ett härligt och lugnande Yinyoga pass. Under passet kommer ni samtidigt få en kärleksfull healing av Ulrika. Healing är en form av energimedicin som bland annat ökar din energi och lindrar inre och yttre stress.

Många av oss går runt med känslomässiga blockeringar i kroppen och genom healing kan man lösa upp dessa blockeringar och få energin att flöda fritt i kroppen igen. Alltså en perfekt kombination tillsammans med Yin yogans härliga effekter.

Det går inte att i förväg säga hur du kommer uppleva healingen. De flesta upplever ett välbehagligt lugn, andra ser färger och kan känna sig både energipåfylld eller matt efteråt. Det finns inget förutsägbart vad du kommer att uppleva. Detta beror på dina sinnen, ditt medvetna och ditt undermedvetna, hur dessa samarbetar. Detta är olika från individ till individ. Därav finns det inget rätt eller fel vad du upplever.