DATUM
9 December
MINGEL SHALA RYMD
10.00-16.00
YOGA SHALA JORD - SE KLASSER NEDAN!
09.00-17.00
LÄRARE
Linda V, Linda E, Nina & Malin
MINGLA, YOGA & SHOPPA!

Öppet Hus

Vi bjuder in till härligt mingel i shala Rymd och klasser i shal Jord under dagen! Bjud med nära och kära och mingla, shoppa och yoga med oss!

Vi kommer flytta över allt i vår lilla shop till shala Rymd och hålla öppet mellan 10-16. Kom förbi för lite mingel med glögg, bubbel och tilltugg. Här kommer även finnas information om våra klasser, kurser och retreats samt våra massageformer. Vi är på plats hela dagen om du har frågor eller funderingar.

Passa även på att ta del av massa fina erbjudanden på allt i vår lilla yogashop. Vi har allt du behöver för din yogapraktik såsom härliga yogamattor, yogaprops, yogakläder, böcker, kristaller och vår egen kollektion av chakraarmband. Allt från svenska varumärken med ett tydligt hållbarhetsfokus och design och funktionalitet som vi älskar Perfekta julklapparna till dig eller en vän!

Över gatan i Shala Jord håller vi yogaklasser hela dagen! Se schema nedan.

Yogaklasser 9 December – Shala Jord

 • 09.00 – 11.00 Introduktionskurs Ashtangayoga – Linda V & Nina

           Lördag & Söndag 09.00-11.00 LÄS MER & BOKA HÄR!

 • 11.30- 13.00 Lugn Förmiddag: Yinyoga med meditation – Linda V
  Ge dig själv den bästa starten på dagen. Landa på din matta i kropp & andetag i ett lugnt och mjukt Yinyogapass. Ett pass som alla kan delta på!
  Ett lugnt och helande Yinyogapass där vi inleder med en kortare meditation för att landa i kropp och andetag. Yinyogan passar verkligen alla då vi stannar i varje position i 3-5 minuter och anpassar positionerna utifrån just dina förutsättningar.
 • 13.30 -15.00 LymfYoga – Linda E & Malin

  Vi börjar med en kortare föreläsning om lymfsystemet och hur det arbetar i kroppen.

  Därefter landar vi på mattorna för en skön yinyogastund, i positioner som stimulerar just vårt lymfflöde.
  Klassen passar alla, oavsett om du yogat tidigare eller inte. Vi anpassar positionerna helt utifrån dina förutsättningar!

 • 16.00-17.15 Årsmeditation & Cirkel: Avsluta 2023 och bjud in 2024 tillsammans med Linda V

  I närvaron, bortom sinnet, gör vi ett bokslut av 2023, tonar in på det som varit, det som landat i oss under detta år. Vi blir medvetna om och får syn på vår egen resa detta år och landar in i det vi lärt oss, det vi är redo att lämna och det vi vill bjuda in mer av.

  Vi bjuder in till samtal och avslutar året tillsammans genom att dela denna fina stund och energi! Denna stund är den första delen av tre i vår Årsmeditation & Cirkel. Kommande tillfällen hålls den 12/12 kl 19.30 och 23/1 kl 19.30. LÄS MER & BOKA HÄR!

Medial Vägledning av Sofia Ekholm

Sofia är på plats i shala Rymd under dagen med böcker och enklare kortvägledning.

Under eftermiddagen erbjuder hon Medial Vägledning med sina orakelkort. Läs mer och Boka här!

VARMT VÄLKOMNA!!!