Extraklasser

Project caption here
KLASSER UTÖVER VÅRT ORDINARIE SCHEMA

Klasser med det Lilla Extra!

HelgMysore med Testund

En extra lång och härlig Mysoreklass om två timmar som vi håller vissa helger. Här tar vi med oss helgens lugn till mattan, ger oss själva lite extra tid för vår praktik. 

 

Efter vår praktik avslutar vi med en stund tillsammans för lite te, frågor och diskussion om olika ämnen inom Ashtangayogan.

NivåAlla - Nybörjare såsom erfarna Ashtangis

Yinyoga DeLux

Extra långt och lyxigt Yinyogapass på olika teman!

 

Testa på våra härliga Yinyogapass med klang & klangmassage där du utöver ett lugnande Yinyogapass får uppleva de helande tonerna av de fantastiska klangskålarna och även uppleva klangmassagens terapeutiska effekt.

 

Under våra ReikiYinyogapass som vi håller tillsammans med Tua från Örtoteket kombinerar vi Yinyogan med Reikihealing i grupp och individuellt.

 

 

NivåAlla

Fullmåne- och Nymånemeditation & cirkel

Månen har en speciell plats och betydelse inom Ashtangayogan. Ny- & fullmåne är vilodagar. Dagar som är extra lämpade för reflektion och meditation, för att lyssna inåt.

 

Fullmånens starka energi bjuder in oss till att släppa taget om saker i våra liv som inte längre gynnar oss medan nymånens mer lugna energi är en perfekt tid för att sätta intentioner och att manifestera. 

 

Landa hos oss för en mysig stund tillsammans där vi öppnar upp för den aktuella energin, connectar inåt genom meditation, reflektion och sharing. Vi avslutar med en fin & kraftfull ritual. 

NivåAlla

Gong & Ljudbad

En underbar och helande stund till gongens & klangskålarnas toner & vibrationer. 

 

Landa bekvämt på din matta med bolster, kuddar och filt för optimal vila för kroppen. Vi landar här och nu med hjälp av en djupandning och guidad meditation. Sedan är det bara att slappna av och ta emot ljudet och vibrationerna från gongen.

 

Låt dig själv landa i en djup avslappning där healing och läkning blir möjligt för kropp och sinne. 

 

Forskning visar djupavslappnande effekter på cellnivå efter bara 20 min vila till gongen. En upplevelse för att återställa, rensa och börja på nytt för ditt energisystem.

NivåAlla