Ashtangayoga

Project caption here
VÅRA SCHEMALAGDA KLASSER

Ashtangayoga

Mysore - Yoga med PT i grupp!

Det traditionella sättet att öva Ashtangayoga på – helt anpassat efter dig och dina förutsättningar. Det härligaste sättet att yoga på om du frågar oss som passar alla – nybörjare som erfarna yogisar.

 

Landa på din yogamatta, i ditt andetag och gör din Ashtangapraktik helt i din takt. Är du nybörjare så guidar vi dig såklart tills du har utvecklat en mer självständig praktik. Vi börjar då med några få ställningar och lägger sedan på ställningar allteftersom du och din kropp är redo. Lite som PT-yoga fast i grupp. Under en Mysoreklass får du möjlighet att gå helt in i din egna praktik, din yogabubbla och samtidigt få det stöd och den hjälp som just du behöver. 

 

På dessa klasser kan du komma när du vill under tidsintervallet för klassen så länge när du är klar när klassen slutar. Så kom och upplev detta fantastiska och transformerande sätt att yoga på tillsammans med oss!

NivåAlla - Nybörjare såsom erfarna Ashtangis
DagarMåndagar 06.00-09,00 & 17.15, Tisdagar 19.15, Torsdagar 06.00-09.00

Ashtangayoga Basic I

Vår grundklass som passar alla. En ledd klass där vi lugnt och metodiskt igenom de inledande stående positionerna fram till Parsvottanasana följt av de avslutande ställningarna. Perfekt för dig som vill testa på Ashtangayogan likväl som dig som vill börja yoga hos oss regelbundet och få uppleva de stärkande och grundande effekterna av Ashtangayogan.

NivåNybörjare, Alla
DagarMåndagar 16.00 & 19.15, Onsdagar 16.00, Torsdagar 19.15

Ashtanga Basic II

En fortsättningsklass som riktar sig till dig som yogat Basic I-klasserna under en tid eller är lite mer erfaren yogis. Vi går här  igenom fler positioner i första serien, fram till Janusirsasana A samt de avslutande ställningarna.

 

NivåViss tidigare erfarenhet av Ashtangayoga
DagarTisdagar 17.30, Torsdagar 17.30

Ashtanga Basic I + Mysore

En härlig kombinationsklass där nybörjare såväl som mer erfarna yogisar kan mötas på mattan. Vi leder er igenom de stående ställningarna i Basic I passet (till Parsvottanasana) för att sedan fortsätta er praktik i Mysore style. För er som aldrig testat på Mysore så leder vi er hela vägen till de avslutande ställningarna. 

 

NivåAlla, nybörjare såsom erfarna Ashtangis
DagarOnsdagar 17.30

Morgonyoga

Väck upp kroppen och energin på bästa sätt! Inom Ashtangayogan följer vi mottot att morgonstund har guld i mun. På morgonen är sinnet lugnt, energiflödet mest fördelaktigt och vi tar med oss de härliga effekterna av vår praktik resten av dagen. Så kom och testa på du med! 

 

Dessa klasser anpassas utifrån deltagarnas praktik och energin för morgonen. Se mer info per klass nedan: 

 

Onsdagar kl 08.00 

YinYangklass där börjar med att sträcka ut med Yinpositioner för att mjukt övergå till att väcka kroppen och energin, med solhälsningar och positioner från Ashtangayogan.

 

Lördagar kl 09.00 (jämna veckor)

Ashtangaklass – Passet anpassas efter deltagarnas praktik.

NivåAlla
DagarOnsdagar 08.00, Lördagar (jämna veckor) 09.00