DATUM
15-22 Oktober
TID
Lördag kl 17 - Lördag kl 10
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
13000 kr

YogaRetreat Mallorca

Vi kommer bo på ett fantastiskt litet ställe i en pittoresk by endast 15 minuter från Palma och Mallorcas stränder. Ett helt unikt ställe där vi kommer känna oss som hemma. Ett ställe fullt av charm och historia men med moderna faciliteter och en oförglömlig utsikt över Mallorcas grönskande omgivningar och de vackra Tramuntanabergen.
En vecka där vi tar en paus från vardagens bestyr för att fördjupa oss inom yogans transformerande värld. En vecka fylld av Yin & Yang där vi tillsammans kommer utforska den lugnande och helande Yinyogan samt den transformerande & stärkande Ashtangayogan.

En vecka som kommer göra underverk för kropp, sinne & själ. En vecka där du på djupet kommer få en inblick i Ashtanga & Yinyogans fantastiska värld värld och får uppleva dess transformerande effekter och en massa härliga verktyg att ta med dig hem till vardagen! Men även tid att bara njuta av att bara vara och allt det härliga Mallorca har att erbjuda, såsom vackra Palma stad eller Mallorcas underbara stränder.

Alla kan delta under denna vecka oavsett om du aldrig yogat innan eller är en erfaren yogis då jag alltid anpassar yogapraktiken just efter dina förutsättningar!

Din investering:
Dubbelrum (4 st): 13 000 kr
Dubbelrum med eget badrum (3 st): 14 000 kr
Enkelrum: 16 000 kr

I priserna ovan ingår boende, mat (helpension) samt yoga).
OBS! Flyg & transfer ingår ej i priset, bokas av dig separat.

En anmälningsavgift om 3000 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 6 veckor innan själva retreatet.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte depositionsavgiften om 3 000 kr eller resterande belopp tillbaka. Vid Force Majeur får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. För mer information se vår FB-sida/evenemang.