Utbildning
GRAVIDYOGALÄRARE: Kurs med Ann Svärdfelt och 100h utbildning för HormonyYoga
Leg. Sjuksköterska och Leg. Barnmorska
FUR-instruktör, Föda Utan Rädsla metoden (Birth by Heart Global)
YINYOGALÄRARE - Grundutbildning, Ann Svärdfelt
ASHTANGALÄRARE (Lärlingsprogrammet för Linda Voltaire & Ann Svärdfelt, Steg 1)
Kontakt
E-mail: saras@yogawithasilverlining.com, Tele nr: 076-146 49 89
MIN YOGARESA

Yogan får mig att känna ett inre lugn

Som barnmorska har jag jobbat i vården med skiftarbete under många år. Haft mycket stress i mitt liv med många bollar i luften. Haft höga krav på mig själv och kört på i högt tempo. Något jag trivdes med tills jag en dag kraschade och fick ändra mitt sätt att leva. 

Yogan har hjälp mig att bygga upp en lugn styrka och inre balans som hjälper till att klara utmaningar. Yogan har kommit in i mitt liv och är här för att stanna. Jag stannar upp och andas.

Yogan hjälper mig att hitta balansen i livet, att använda min energi klokare. Träna, äta och sova när det är gynnsamt på dygnet. Att göra färre saker och skapa balans. Använda min livsenergi klokt. Yogan hjälper mig att leva ett sannare liv och lyssna in kroppen och sinnet. Hålla mig stark, rörlig, lekfull och avslappnad, hitta fokus i livet.

Jag håller regelbundet klasser inom gravidyoga hos YWSL.

Jag vill med gravidyogan sprida min kunskap till gravida som vill minska stress och rädsla och föda i mer trygghet. Gravidyogan ger både fysiska och mentala hälsofördelar som en rörligare, mer uthållig och starkare kropp, mindre värk i tex rygg och axlar, mindre stress och stärkt immunförsvar. Effekter som kommer väl till pass både under graviditeten, vid förlossningen och som nybliven mamma. 

Så letar du efter gravidyoga i Kalmar så är du varmt välkommen på någon av mina kurser! Vi skapar tillsammans en plats där vi möts precis som vi är. Jag ser fram emot att få landa på mattan tillsammans med er!