DATUM
17-18 September
TID
Start 09.00
LÄRARE
Linda V & Linda E
INVESTERING
3300 kr
RETREAT

Sensommar Yogahelg

Ge dig själv den bästa starten på hösten med en helg där vi fördjupar oss i Ashtangayogans fantastiska värld den 17-18 September.
Denna gång möts vi på ett av mina absoluta favoritställen vid Sandbybadet. Vi välkomnar er till vårt mysiga sommarställe vid en av Ölands finaste stränder med det Öländska lugnet och den unika naturen som vårt sällskap.

Förmiddagarna spenderar vi på våra yogamattor i den stärkande Ashtangayogan i Kioflows underbara lokaler. Alla kan vara med oavsett erfarenhet då du kommer få helt individanpassad hjälp men samtidigt blir lyft av den gemensamma energin.

Efter en hälsosam vegetarisk lunch och lite fri tid, ägnar vi eftermiddagarna åt att fördjupa oss i Ashtangayogans övriga delar såsom meditation, pranayama (andningsövningar) och yogafilosofins huvudverk – Patanjalis Yoga Sutra. Lördagen avslutas med ett kortare yinyogapass och en gemensam middag.

Ett perfekt tillfälle att grunda dig och fylla på med energi efter sommaren men också att ge dig själv lite egentid. Att landa i kropp och sinne med hjälp av Ashtangyogans välgörande verktyg.

Jag som håller i denna helg är Linda Voltaire – Ashtanga & Yinyogalärare som driver Yoga with a Silver Lining och min sambo Fredrik, som kommer sköta all service utanför mattan och våra workshops. Jag har själv upplevt de underverk Ashtangayogan kan göra för vår hälsa och välmående och ser så mycket fram emot att dela mina erfarenheter med dig denna helg!

Vi har endast ett begränsat antal platser på våra retreat för att kunna erbjuda en personlig & mysig helhetsupplevelse både på och utanför yogamattan! Inga förkunskaper inom yoga krävs utan detta retreat passar både dig som aldrig yogat innan såväl som dig som är en erfaren yogis. Vi yogar i små grupper så att du ska få det stöd och den hjälp som just du behöver på mattan.

När: Lördag 17/9 (morgon) – Söndag 18/9 (eftermiddag/kväll)
Din investering 3 300 kr