26-27 AUGUSTI

SensommarAshtangahelg på Öland!

FULLBOKAT!

Ge dig själv den bästa starten inför hösten med en helg där vi fördjupar oss i Ashtangayogans fantastiska värld! Ett perfekt tillfälle att grunda dig och fylla på med energi efter sommaren men också att ge dig själv lite egentid. Att landa i kropp och sinne med hjälp av Ashtangyogans välgörande verktyg.

Förmiddagarna spenderar vi på våra yogamattor i den stärkande Ashtangayogan i vår mysiga yogashala med utsikt över Ölands vackra sensommarfärger och havet. 

Efter en hälsosam vegetarisk lunch och lite fri tid, ägnar vi eftermiddagarna åt att fördjupa oss i Ashtangayogans övriga delar såsom meditation, pranayama (andningsövningar) och yogafilosofins huvudverk – Patanjalis Yoga Sutra. Dagarna avslutas med att landa in i yinyogans och meditationens lugnande och helande värld. På lördagen njuter vi av en härlig gemensam middag och njuter av solnedgångens härliga sensommarfärger på stranden. 

Lite mer information

När: Lördag 26/8 (morgon) – Söndag 27/8 (sen eftermiddag). Det finns möjlighet att checka in redan på fredagen mot en extra avgift.

Din investering 3 700 kr varav 1 500 betalas vid anmälan. Resterande del betalas 6 veckor innan helgen. I priset ingår logi, mat, yoga & workshops. Transfer till och från Öland ingår ej i priset.

Bokning: Boka din plats på Mindbody eller via e-mail på info@travelwithasilverlining.com. Avbokning kan ske fram till 6 veckor innan helgens början.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 1 500 kr tillbaka. Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften.

Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

VARMT VÄLKOMMNA TILL EN HÄRLIG SENSOMMARYOGAHELG PÅ ÖLAND!

Linda & Fredrik