9-12 JUNI 2022

Soul Care Yoga Retreat!

En helg för dig. En helg av lugn. En helg med tid. En helg för att testa på eller ytterligare fördjupa dig inom yogans fantastiska värld. En helg där du kan släppa alla måsten, alla beslut och bara vara. Helt enkelt en helg som  kommer göra underverk för kropp, sinne & själ!

Vakna till klangens toner, kanske för ett morgondopp, följt av en en härlig frukost & morgonmeditation på stranden. Efter frukost landar vi på våra mattor för ett energigivande och stärkande Ashtangayogapass. Vi njuter av en härlig lunch tillsammans förhoppningsvis ute i solen följt av egentid.

Några timmar på stranden eller varför inte en härlig långpromenad i den unika Öländska naturen. På eftermiddagen möts vi för inspirerande föreläsningar och workshops med yogafilosofin som ledstjärna följt av ett lugnande och helande Yinyogapass med meditation. Dagen avslutas med en god vegetarisk middag tillsammans och kanske avslutar ni dagen med en promenad i solnedgången till havets brus.  

Utöver yogapraktik, meditation & workshops kommer du denna helg få uppleva både klangens & gongens välgörande effekter i våra Yinyogapass med Klang och Gongbad. Det finns även möjlighet att boka en klangmassage med Lotten men även Lymfmassage med Linda E.

Vi som håller i detta retreat är Linda Voltaire – Ashtanga & Yinyogalärare som driver Yoga with a Silver Lining, Lotten Nordström – Yinyogalärare & klangmassör, Linda Eriksson – Ashtanga /Yinyoga-lärare & Lymfmassör.

Vi har alla tre upplevt de underverk yogan kan göra för vår hälsa och välmående och ser så mycket fram emot att ge dig en inblick i denna värld & dela våra erfarenheter med dig under detta retreat.

Lite mer information

Tider: Torsdag 9/6 (eftermiddag) – Söndag 12/6 (lunch)

Din investering: 6 500 kr varav 1 500 kr betalas vid anmälan. Resterande del betalas 4 veckor innan helgen. I priset ingår logi, mat, yoga & workshops. Transfer till och från Öland ingår ej.

Bokning: Boka din plats på Mindbody eller via e-mail på info@travelwithasilverlining.com.Avbokning kan ske fram till 4 veckor innan helgens början.

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

Låter det lockande? Då ses på Solen & Vindarnas ö i juni!

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅRT SOUL CARE RETREAT!