EN HELANDE MASSAGE MED KLANGSKÅLAR & GONG

Sound healing massage

Skålarnas Helande Vibrationer

Sound & vibrations-healing massage är en unik massage där kroppen balanseras av terapeutiska handgjorda skålar i olika storlekar. Varje skål har sin egna specifika vibration och ljud. Dessa skålar kommer jag ställa mjuk på din kropp så du kommer uppleva hur vibrationerna kommer in i varje cell i hela din kropp.

Vibrationerna kommer att lösa upp eventuella spänningar och blockeringar som kan finnas i några av dina 72.000 energibanor i kroppen. De kommer även öka blodflödet ut till cellerna som leder till mera syre vilket är en förutsättning för cellen hälsa. Massagen kan även leda till att trauman löses upp, värk minskar eller försvinner helt, du får mer energi och livsglädje i din vardag, sover bättre och  mer sinnesro och frid i vardagen. Varje session är personlig utifrån vad  just du behöver och varje session är unik från gång till gång  och helt individuell.

Jag kommer även spela på skålarna i din aura för att harmonisera eventuella obalanser innan de kommer in i kroppen. Det är i auran all vår ohälsa börjar innan den når in i den fysiska kroppen. Auran är det energifält alla levande varelser har utanför kroppen.

Det harmoniserade svaga ljudet från skålarna påverkar samtidigt sinnet att koppla av från tankar och stress och du kommer i ett djupt avslappnande tillstånd som leder till att kroppen startar sin egen självläkningsprocess, vilket är den starkaste och mest bevarade läkningen du kan ge dig själv. Både fysiskt, emotionellt och själsligt.

TA EMOT, SLAPPNA AV & NJUT

Massagen

Massagen utförs på en bekväm bänk med kuddar, bolster och med en filt över dig. Du har dina kläder på dig under hela massagen. 

Jag ställer Peter Hess terapeutiska skålar på din kropp som är handgjorda av flera olika metaller och har olika storlekar för att ge specifika vibrationer och toner som skapar balans och helande i kroppens och sinnet. De fysiska vibrationer från skålarna når kroppens alla celler på ett unikt subtilt sätt och därigenom släpper på spänningar och ökar blodcirkulationen. Det harmoniserade svaga ljudet från skålarna påverkar samtidigt sinnet att koppla av från tankar och stress och du kommer i en djupt avslappnande tillstånd som leder till god återhämtning och möjligheter kroppen att börja läka och hela sig själv. Denna massage är mycket skonsam och passar även om du har mycket fysisk värk i kroppen eller av någon anledning inte vill ha fysisk beröring.

De är en mjuk kärleksfull och mycket unik gåva att ge sig själv eller en vän en sound & vibrations-healing massage. Den upplevelsen är svår att beskriva i ord och behöver upplevas.