EN HELANDE MASSAGE MED KLANGSKÅLAR & GONG

Sound Healing-Massage

Skålarnas Helande Vibrationer

Sound- och vibrationshealing-massage är en unik massage där kroppen balanseras av terapeutiska handgjorda skålar i olika storlekar. Varje skål har sin egna specifika vibration och ljud. Dessa skålar kommer jag placera mjukt på din kropp så att du får uppleva hur vibrationerna kommer in i varje cell i hela din kropp.

Vibrationerna kommer att lösa upp eventuella spänningar och blockeringar som kan finnas i några av dina 72 000 energibanor i kroppen. De kommer även öka blodflödet ut till cellerna. Det leder till mera syre vilket är en förutsättning för cellens hälsa. Massagen kan även leda till att trauman löses upp, värk minskar eller försvinner helt, du får mer energi och livsglädje i din vardag, sover bättre och upplever mer sinnesro och frid i vardagen. Varje session är personlig utifrån vad just du behöver och varje session är unik från gång till gång  och helt individuell.

Jag kommer även att spela på skålarna i din aura för att harmonisera eventuella obalanser innan de kommer in i kroppen. Det är i auran all vår ohälsa börjar innan den når in i den fysiska kroppen. Auran är det energifält alla levande varelser har utanför kroppen.

Men det är inte bara kroppen som får ta del av den härliga behandlingen! Det harmoniserande svaga ljudet från skålarna påverkar samtidigt sinnet att koppla av från tankar och stress och du kommer in i ett djupt avslappnande tillstånd som leder till att kroppen startar sin egen självläkningsprocess, vilket är den starkaste och mest hållbara läkningen du kan ge dig själv, såväl fysiskt som emotionellt och själsligt.

TA EMOT, SLAPPNA AV & NJUT

Massagen

Massagen utförs på en bekväm bänk med kuddar och bolster. Du har dina kläder samt en filt på dig under hela sessionen. 

När du lagt dig tillrätta placerar jag Peter Hess terapeutiska skålar på din kropp. Dessa är handgjorda, av varierande storlek och består av flera olika metaller för att kunna ge specifika vibrationer och toner som skapar balans och helande i kroppen och sinnet. De fysiska vibrationerna från skålarna når kroppens alla celler på ett unikt subtilt sätt och hjälper därigenom att släppa på spänningar och öka blodcirkulationen. Det harmoniserande svaga ljudet från skålarna hjälper samtidigt sinnet att koppla av från tankar och stress och du kommer i ett djupt avslappnande tillstånd som leder till god återhämtning och ger kroppen möjlighet att börja läka och hela sig själv. Denna massage är mycket skonsam och passar även om du har mycket fysisk värk i kroppen eller av någon anledning inte vill ha fysisk beröring.

Just denna massage är en mjuk, kärleksfull och mycket unik gåva att ge sig själv eller en vän. Det är en upplevelse som är svår att beskriva i ord och behöver upplevas. 

Pris

75 min – 875 kr

Kontaktuppgifter Lotten

Tele nr: 070-875 37 92