DATUM
22 November
TID
19.30-20.30
LÄRARE
Lotten
INVESTERING
250 kr
PLATS
Shala Rymd
CHECKA UT FRÅN VARDAGEN, CHECKA IN I DIG SJÄLV!

Soundbath

Kom och landa in på yogamattan med fårskinn och skön pläd att svepa in dig i, låt ljud och vibrationerna från skålarna ta med dig på din unika inre resa.

Släpp alla måsten, stress och oro för en stund. Landa.

 

Ljudet från skålarna rör vid vår innersta själ, den låter själen dansa, vibrationerna berör varje cell i kroppen som leder till en djup massage och avslappning, hjärnan kan koppla ner och följa med ljudvågorna ut i universum. Många upplever en stund som är djupt avkopplande, helande och läkande.

Dess ljud och vibrationer kan balansera blodtrycket, ge möjlighet till bättre sömn, minska stress, lösa upp blockeringar och fylla på med energi.

Sound healing är en av de äldsta kända formerna av helande. I öster har singing bowl funnits troligen sedan 4.000 år före Kristus.

Dessa skålar är handgjorda och varje skål har sin egen specifika vibration och ljud. Det exakta ursprunget av singing bowl är inte känt ännu. Kristallskålarnas ursprung är från 1980. Dess ljud upptäcktes av en man som jobbade inom IT när han skulle kasta ett par deglar (en typ av tillverkningsform för att tillverka datachip). Han skulle städa undan några deglar blev han förtjust i ljudet och idén om kristall skålar föddes.

 

Varmt välkommen till en kväll för dig!

Njut av skålarnas fantastiska ljud och helande vibrationer!