DATUM
9-11 Februari
TID
Se Nedan
LÄRARE
Lotten
INVESTERING
Se Nedan
PLATS
Shala Jord

Soundhelg med Gong & Klangskålar

Välkommen till en magisk sound- och healing helg i gongarnas & kristallskålarnas helande vibrationer!

 

Vi landar in i nymånen energi på fredag eftermiddag. Ger oss själva tid att landa in i oss själva, släpper veckan som varit och hitta in i nuet.

Vi fortsätter sedan att bada i de stärkande vibrationerna från gongarna och kristallskålar under lördagen och söndagen. Fyller oss med energi och sätter en intention för 2024.

Bokar du flera klasser på rad så kommer du få en djupare upplevelse av ljuden och vibrationerna från gongen och klangskålarna.

 

I ett gongbad ligger du bekvämt på golvet med bolster, kuddar och filt för optimal vila för kroppen.

Vi börjar med djup andning och nedvarvning i en guidad meditation för hjälp att landa i nuet och släppa dagen. Sedan tar du bara emot ljudet och vibrationerna från gongen och låter dig blir förd i en djup avslappning där healing och läkning blir möjligt för kropp och sinne.

De terapeutiska skålarna som förstärker upplevelsen och vibrationerna.

Gong är ett uråldrigt instrument som troligen använts använts sedan 6000 år tillbaka till att hjälpa kroppen få balans och helas av ljudvibrationerna.

Allt i hela universum vibrerar i olika frekvenser. Det gör även våra kroppar och varje cell i kroppen vibrerar i viss frekvens. Vibrationerna från gongen berör och ger en balanserande och harmoniserande effekt i cellerna.

Forskning visar djupavslappnande effekter på cellnivå efter bara 20 min vila till gongen. En upplevelse för att återställa, rensa och börja på nytt i ditt energisystem!

 

DATUM & TID

Fredag 9 Feb 16.30-18.00

Lördag 10 Feb 10.00-11.30

Söndag 11 Feb 11.45-13.15

 

INVESTERING

350kr / klass

Vid bokning av 2 eller flera klasser får du 10% rabatt, du mejlar då Linda E för hjälp med bokning och betalning lindae@yogawithasilverlining.com