yinyoga göteborg yoga with a silver lining
DATUM
Start 8 februari, 5 ggr
TID
Torsdagar 19.15-20.30
LÄRARE
Linda
INVESTERING
1 000 kr
PLATS
Shala Rymd
YINYOGAKURS, 5 GGR

Nystart 2024 - Lugn, Harmoni & Balans

Låt 2024 bli ditt år. Ett år där du ger dig själv tid och sätter lite välgörande rutiner för kropp, sinne och själ! Tid att bara vara och hitta tillbaka till balansen, lugnet och glädjen igen. 

Vad kan då vara ett bättre sätt att börja året på än att landa in i Yinyogans helande och lugnande värld? 

En stund på mattan där vi släpper sinnets brus, vardagens to dos och alla måsten för att istället landa in i stillheten, i kroppen, i närvaron. Den enda platsen där livet faktiskt händer. 

Vi stannar i varje position i 3-5 minuter och här finns inget rätt eller fel utan du anpassar postionerna helt efter din kropp och dina förutsättningar. En djup passiv stretch där vi kommer åt våra innersta yinpartier – vår bindväv. Vår bindväv håller ofta mycket spänningar och blockeringar som är svåra att komma åt och som kan ge upphov till smärta, värk eller obalanser.

Vi övar oss på att stilla vårt sinne,  lyssnar in kroppen, slappnar av och låter kroppen, andetaget och tiden göra jobbet. 

Varje tillfälle kommer att ha olika teman för att vi ska kunna bjuda in det nya året på bästa sätt och du kommer få ta del av lugnande och härliga guidade meditationer. 

Så, varmt välkommen att bjuda in 2024 på bästa sätt tillsammans med mig! 

Lina

***********************

Dag, tid & datum

Torsdagar, 19.15-20.30

Start: 8/2, 5 ggr