yinyoga yoga yoga retreat öland med yoga with a silver lining
DATUM
Start 19 Augusti
TID
19.15 -20.15
LÄRARE
Anna W
INVESTERING
2 800 kr
PLATS
Shala Rymd
TERMINSKURS

Yinyogans helande värld!

Yinyogan är en lugn och helande yogaform som är en blandning av yoga, mindfulness och kinesisk medicin, och som verkligen gör underverk för kropp, sinne och själ. 

I Yinyogan gör vi positioner liggande eller sittande och stannar i varje position i 3–5 minuter. I denna yogaform pressar vi oss inte alls och stannar upp direkt när vi möter vårt motstånd. Här handlar det inte om att gå till ytterlägen utan om att lyssna in och slappna av och låta kroppen, andetaget och tiden göra jobbet.

Yinyogan kan ses som en passiv stretch där vi kommer åt våra innersta yinpartier såsom bindväv, skelett, ligament, leder och inre organ – ställen där vi ofta håller mycket spänningar men som är svåra att komma åt. Vårt sinne får även en välbehövlig vila och vi tränar oss på att vara här och nu. 

 

Ge dig själv en paus i vardagen genom denna lugnande och helande terminskurs. Du kommer förutom själva yinyogapraktiken få en inblick i yogans historia, yinyogans grunder och även kortare meditationer.

Passar alla! Oavsett om du aldrig testat yinyoga förut eller om du är en van yogi som vill komplettera din dynamiska yoga med en mer djupgående yogaform.

 

Datum & tider:

Måndagar 19.15-20.15

19/8-2024 – 27/1-2025 (ej v.51-3)

Din investering: 2 800kr