DATUM
10-11 September
TID
09.00-18.00
LÄRARE
Ayurvedaakademin
INVESTERING
1850 kr

Ayurvedisk Hälsorådgivare

I höst kommer Ayurvedaakademin att hålla sin fantastiska utbildning till Ayurvedisk Hälsorådgivare att komma till Kalmar!
Missa inte detta fantastiska tillfälle att fördjupa dig inom Ayurvedans spännande värld!
Läs mer om utbildningen nedan.
 
Under mer än 25 år har vi haft 4-500 personer i utbildningen till Ayurvediska Hälsorådgivare.
Utbildningen ger en djupgående förståelse för det Ayurvediska systemets teori och diagnosmetoder. Samtidigt bidrar kursen till att utveckla deltagarens egna hälsa och personliga erfarenhet av Ayurveda.
Kursen lär dig att utföra en Ayurvedisk hälsokonsultation med hjälp av avancerad pulsläsning, samt ge råd som balanserar pulsen och utvecklar hälsan och välbefinnandet.
Kursen passar lika bra för dig som redan jobbar som terapeut, som för dig som inte har några förkunskaper.
För dig som inte vill bli terapeut men vill få en fördjupad erfarenhet, praktiskt och teoretiskt passar utbildning lika bra.
Kursstruktur och innehåll har Dr Vinay Vora och Dr Swetal Vora utarbetat. Båda är utbildade till Ayurvedaläkare på Jamnagar University i Indien.
Utbildningen syftar inte till att diagnostisera eller behandla sjukdomar utan betoningen ligger på friskvård och utvecklingen av hälsa och välbefinnande.
 
Kursen är upplagd på 11 veckoslut (22 kursdagar) om ca 150 tim. Mellan varje steg följer en del hemuppgifter. För att levandegöra kunskapen som förmedlas på kursen är den egna övningen mellan veckosluten viktig.
 
DATUM:
Veckoslut 1. 10-11/9
Veckoslut 2. 8-9/10
Veckoslut 3. 5-6/11
Veckoslut 4. 3-4/12
Veckoslut 5. 14-15/1 2023
Veckoslut 6. 11-12/2
Veckoslut 7. 18-19/3
 
Kurskostnaden är 1 850:- (inkl. moms) per veckoslut för de sju första veckosluten. Veckosluten 8-11 med Dr Vinay Vora kostar 1 950:- (inkl. moms) per veckoslut. Avgiften faktureras efter varje veckoslut.

Efter att ha genomgått kursen och blivit godkänd kan du nu söka medlemskap i Kroppsterapeueternas yrkesförbund där Ayurvedisk Hälsorådgivare är en egen yrkeskaterogi.
Efter kursen finns också flera alternativ för vidareutbildning där du kan fördjupa dina kunskaper ytterligare.

Vi har utbildat många hälsorådgivare i Skandinavien och internationellt.
Utbildningen kommer att hållas i Yoga with a Silver Linings lokal på Fabriksgatan 20 B i Kalmar.

Bokning sker på Boka Direkt: https://www.bokadirekt.se/…/yoga-with-a-silver-lining… eller på Ayurvedakademins hemsida: http://www.ayurveda-akademin.se/