DATUM
25 Februari
TID
15.00 - 18.00
LÄRARE
Ann Svärdfelt
INVESTERING
3600 Kr
PLATS
Kalmar & Online

Utbildning Gravidyogalärare

Vill du lära dig att guida gravida i en lugn yoga som stärker dem inför förlossningen och som ger dem en insikt om hur de kan ta hand om sig efter? Då är det här en kurs för dig!
 
Under 3 timmar kommer Ann dela med sig och informera om vad som är viktigt att tänka på och hur man lägger upp en klass och en kurs. Du kommer få prova övningarna och ställa frågor.
Du får även ett litet kompendium med tips och information samt övningar.
Efter denna kursdag kan du höra av dig till Ann med allehanda frågor som dyker upp på dina klasser. Ann finns kvar i bakgrunden som mentor och det ingår i kursavgiften.
 
Det finns ett stort behov av att finna lugn och ro och att kunna stressa av, särskilt under en graviditet. Avspänning minskar komplikationer som kan uppstå vid en graviditet, under själva förlossningen och även under tiden efter.
 
Ann Svärdfelt är en av Sveriges mest välutbildade yogalärare. Hon har arbetat på heltid med yoga sedan 2003 och under dessa år har hon guidat många gravida samt hållit i utbildningsdagar för blivande gravidyogaledare.
 
Utbildningsdagar riktar sig främst till dig som redan leder någon form av yoga eller gruppträning eller som är barnmorska.
 
 
Datum & Tid: 25 Feb, 15.00-18.00
Plats: I Kalmar & Online
Pris: 3600kr inkl kompendium och mentorskap.