MEDITATION
Låt oss blomma ut tillsammans!
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
200 kr/tillfälle
PLATS
On Demand
LÅT OSS BLOMMA UT TILLSAMMANS

Vårmeditation

Låt oss omfamna våren tillsammans!

Våren är en fantastisk tid men en tid som också kan kännas utmanande. Att gå från vinterns vintervila till att faktiskt börja blomma ut. Bestämma vilka frön som du vill så och ge lite extra kärlek detta år. Vad du är redo att lämna i jorden. Beslut som blir lätta när vi är i närvaro, när vi är i kontakt med oss själva och låter hjärtat få styra.

I år bjuder jag in er till att omfamna våren och dess möjligheter tillsammans med mig på det finaste sättet. I meditationens värld med helande kanaliserade meditationer. Ett så kraftfullt sätt att omfamna det nya, tona in i vårens energin och låta ditt hjärta, ditt ljus guida dig.

Tre härliga och kraftfulla meditationer som hjälper dig att släppa det som håller dig tillbaka och istället landa in i ditt hjärta där vårt mod bor. Se teman för de olika tillfällena nedan. 

 Tillfälle 1 – En meditation i nymånens och oxens grundande energi på temat att blomma ut och våga följa vår inre längtan.

Tillfälle 2 – En meditation i fullmånens och skyttens sprudlande energi. Yoga Nidra följt av guidad meditation på temat att fullt ut våga kliva ur vår comfort zone och bjuda in det bästa som kan hända!

Tillfälle 3 kommer 28/5

Vill du ta del av ovan meditationer, maila Linda E (kalmar@yogawithasilverlining.com) eller Karin (gbg@yogawithasilverlining.com så skickar vi dig en länk som du kan använda obegränsat antal gånger.

Din investering: 200 kr/tillfälle

SWISH

Kalmar: 123 347 83 10

Göteborg: 123 296 07 89