DATUM
21 & 28 Maj
TID
19.45 - 20.45
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
250 kr/tillfälle
PLATS
Jord & Online (zoom)
LÅT OSS BLOMMA UT TILLSAMMANS

Vårmeditation

Låt oss omfamna våren tillsammans!

Våren är en fantastisk tid men en tid som också kan kännas utmanande. Att gå från vinterns vintervila till att faktiskt börja blomma ut. Bestämma vilka frön som du vill så och ge lite extra kärlek detta år. Vad du är redo att lämna i jorden. Beslut som blir lätta när vi är i närvaro, när vi är i kontakt med oss själva och låter hjärtat få styra.

I år vill jag bjuda in er till att omfamna våren och dess möjligheter tillsammans med mig på det finaste sättet. I meditationens värld med helande kanaliserade meditationer, fina samtal och delad energi. Ett så kraftfullt sätt att omfamna det nya, tona in i vårens energin och låta ditt hjärta, ditt ljus guida dig.

Så låt oss återigen skapa magi tillsammans. En magi som endast kan skapas när vi möts i närvaro, bortom sinnets begränsningar. När vi delar energi och lyfter varandra.

Vi möts under tre tillfällen för att landa in i stillheten & vända fokus inåt. Vi tonar in på universums och vår egen energi, bjuder in till samtal och njuter av den fina gemenskap som alltid skapas när vi möts så här. Precis som vi är, bortom roller och fasader!

Vi kommer dessa tillfällen fokusera på att komma i kontakt med vårt inre ljus, vårt hjärt och vår inre längtan. Allt för att vi ska våga följa vår väg och blomma ut på vårt sätt denna vår.

Du kan både delta på plats i Kalmar i shala Jord och online via Zoom. Varje tillfälle kommer även spelas in om du inte kan vara med på vid dessa tillfällen men ändå vill ta dela av meditationerna och energin. 

Ser så fram emot dessa tillfällen tillsammans med er i våren härliga energi!

Linda V

*****************************

Datum & tid:

7/5 kl 19.45-20.45 Tillfälle 1

21/5 kl 19.45-20.45 Tillfälle 2

28/5 kl 9.45-20.45 Tillfälle 3

Din investering:

250 kr/tillfälle