DATUM
10 - 12 Maj
TID
Se nedan
LÄRARE
Ann Svärdfeldt
INVESTERING
Se nedan
PLATS
Shala Jord

AshtangaWorkshop med Ann Svärdfeldt

Vi välkomnar vår lärare Ann Svärdfelt till Göteborg för en helg av Mysore, Ayurveda och workshops! 

Under denna helg får du möjlighet att fördjupa din praktik på och utanför mattan. Ann är en erfaren och hängiven yogalärare som blandar lika delar kunskap, intuition och glädje i sina klasser. Med stark närvaro skapar hon en välkomnande och varm atmosfär som bjuder in till personliga upptäcktsfärder på mattan – både fysiska, mentala och själsliga.

2011 fick Ann sin auktorisering som yogalärare av Sharath Jois och sedan dess har hon grundat flera yogaskolor i Sverige. Idag har hon ingen egen yogastudio utan undervisar som gästlärare på yogastudior runtom i Sverige och världen. Förutom de många yogis som tar del av hennes klasser har hon ett lärlingsprogram med ett drygt tjugotal adepter. Hon undervisar med en stadig hand och ser vad just du behöver. Hon guidar dig och utmanar dig – garanterat utvecklande på alla nivåer! 

Förutom Ashtangayoga är Ann också utbildad inom Ayurveda och håller både i fristående föreläsningar och hela utbildningar, bland annat vid Ayurveda-akademin i Stockholm. Vill du passa på och få en personlig hälsokonsultation av Ann så kan du maila till karin@yogawithasilverlining.com så hjälper vi till att boka in en tid. 

Schema: 

Fredag 10/5

15-17.30 – Mysore

18-19.00 Ayurvedaföreläsning. Läs mer här

Lördag 11/5

08-10.30 Mysore

14.30- 15.30 Workshop: Ashtangayoga och Yogafilosofi 

Söndag 12/5

08-10.30 Mysore

10.30-11.30 Avslutningsworkshop med fika

 

Investering: 

350 kr/klass

300 kr/workshop & föreläsning

Vid bokning av 3 klasser/workshops eller fler får du 10% rabatt på totalpriset. Maila karin@yogawithasilverlining.com så hjälper hon i sådana fall till med bokning och betalning. 

 

Varmt välkomna till några inspirerande & energigivande dagar i shalan✨!