DATUM
4 Maj
TID
09.00-11.00
LÄRARE
Linda E
INVESTERING
350 kr
PLATS
Shala Jord
HUVUDSTÅENDE - ATT VAR UPP OCH NED

Workshop Inversioner

En workshop där du både i teori och praktik kommer få en förståelse för de fantastiska effekterna med att vara upp och ned.

Vi börjar med att landa en skön praktik på mattan följt av en lite mer lekfull stund där vi ägnar lite extra tid åt att vara upp och ned med fokus på huvudstående. Vi testar olika tekniker för att komma upp, ur och för att vara i ställningarna. För er som vill så testar vi även våra gränser i lite mer akrobatiska inslag såsom att stå på händer. Workshopen kommer även innehålla en kortare föreläsning om just inversioner och dess effekter samt tid för frågor och funderingar. 

En workshop som passar både dig som idag har huvudstående i din praktik såväl som dig som är lite nyfiken på att testa detta! 

 

 

Workshophelg 4-5 Maj!

4/5 09.00-11.00 Inversioner

5/5 10.00-12.00 Stående Ställningar

Ge dig själv lite extra tid på mattan den här helgen, vänd upp och ned på kroppen för att lyfta energin och grunda energin i dig själv med våra stående ställningar!

Investering: 

350 kr/klass

Vid bokning av båda workshopsen  får du 10% rabatt på totalpriset. Maila lindae@yogawithasilverlining.com så hjälper Linda E dig med bokning och betalning.