ASHTANGAYOGANS TRANSFORMERANDE VÄRLD!

Kurser & workshops

LÄR DIG GRUNDERNA I ASHTANGAYOGAN

Grund- & introduktionskurser

Det perfekt sättet att börja din yogaresa tillsammans med oss på! Under våra populära grundkurser går vi lugn och ro igenom Ashtangayogans grunder, dels de inledande ställningarna men vi ger dig även en inblick i Ashtangayogans tradition och spännande värld! Våra grundkurser passar alla – nybörjare såväl mer erfarna yogis – då vi anpassar praktiken just efter dina förutsättningar! 

Vi håller regelbundet dessa kurser och har olika upplägg såsom veckokurser om 3–10 gånger,  introduktionskurser under en helg och terminskurser som löper över hela terminen.  

FORTSÄTT DIN UTVECKLING PÅ MATTAN MED OSS

Ashtanga Fortsättning 1

Den perfekta fortsättningen för dig som yogat hos oss ett tag på Mysore eller våra Basic 1-pass. Under fortsättningskursen utforskar och bekantar vi oss med de ställningar som kommer efter vårt Basic 1-pass.
 
Under denna kurs går vi igenom de resterande stående ställningar som följer efter Parsvottanasana samt sittande ställningar fram till Janusirsasana A. Vi lägger på några ställningar i taget och tittar in på teknik och ställningarnas effekter. 
FÖRDJUPA DIN YOGAPRAKTIK

Ashtanga Fortsättning II & III

Det härliga med Ashtangayogan är möjligheten till den kontinuerliga utvecklingen. När du yogar hos oss så får du utvecklas i din takt och vi erbjuder kurser för dig längs din resa. Våra fortsättningskurser II & III riktar sig till dig som börjat titta in på den första och andra delen av första serien. 
 
Under Fortsättning II fokuserar vi på de ställningar som kommer efter vårt Basic II-pass från Janusirsasana B fram till Navasana. Under Fortsättning III fokuserar vi på ställningarna i den andra delen av första serien från Bhujapidansana till Setu Bandhasana. 
 
Vi lägger på några ställningar i taget och tittar in på teknik och ställningarnas effekter, allt för att du ska få bättre förståelse för aktuella ställningar och kunna implementera dessa i din praktik. 
EN DJUPDYKNING MED FOKUS

Workshops Ashtangayoga

Workshops där vi fokuserar på olika ämnen som rör vår Ashtangapraktik. Vi yogar tillsammans men i workshopformat och fördjupar oss inom ämnet för den relevanta workshopen, både i teori och praktik.

Exempel på teman kan vara bakåtböjningar, huvudståenden, vridningar, stående ställningar och vår andning. 

 

YOGA & GEMENSKAP

Yogahelger i Shalan!

Missa inte våra härliga Yogahelger i shalan. Dagar där vi går in i yogabubblan tillsammans. Vi landar på våra mattor och delar energi flera dagar i rad för att fördjupa vår praktik. Vi möts i fina samtal i workshops och diskussioner och får uppleva yogans olika delar och verktyg. Men framförallt så får vi under dessa helger ta del av den fina gemenskap vi har. En underbar community med likasinnade. Så håll utkik efter dessa härliga yogahelger med oss!

ashtangayoga kalmar yoga with a silver lining