DATUM
Start 9 November, 5 ggr
TID
Torsdagar 19.15-20.45
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
1000 kr
PLATS
Shala Rymd & Online
5 TILLFÄLLEN

Yinyoga & Meditationskurs - Vårt chakrasystem

En Yinyoga & meditationskurs i självkännedom och självledarskap!
 
Varmt välkommen till en härlig Yinyoga & meditationskurs, en kurs i självkännedom och självutveckling. En kurs om 5 gånger där vi släpper alla måsten och to dos för att istället landa in i stillheten, i kroppen med hjälp av våra härliga och djupa Yinyogapositioner. Vi kommer utforska vårt energisystem, vårt chakrassytem som är grunden i alla yoga. Chakrasystemet är lite som vår alldeles egna uppslagsbok där svaren till många av de frågor vi har finns. Där det som begränsar oss, håller oss tillbaka finns lagrat.

Du kommer under denna kurs få en grundförståelse för chakrasystemet och dess olika delar. Med hjälp av Yinyogans djupa stretch kommer vi hjälpa kroppen att släppa på blockeringar så att energin kan flöda mer fritt. En förutsättning för att vi sk kunna hitta balans i livet.

Med hjälp av meditationer utforskar vi vårt chakrasystem lite mer på djupet. Vad som håller dig tillbaka, vilka blockeringar och program du bär på för att komma ett steg närmare våra drömmar, vår inre längtan, vårt sanna jag.

Kursen kommer hållas under 5 torsdagar kl 19.15. Varje tillfälle kommer förutom Yinyoga och meditation även innehålla en föreläsningsdel där ni får en inblick i chakrasystemets spännande värld. Du får även ett kompendium om chakrasystemet som du kan använda efter kursen.

Att vända fokus inåt och börja utforska vårt chakrasystem är så spännande och transformerande resa. En resa där du kommer att lära känna dig själv på en helt ny nivå!

Denna kurs går också att delta i online. Länk till zoom skickas i samband med anmälan. 

Dag, tid & datum:

Torsdagar, 19.15-20.30

9/11, 16/11, 23/11, 30/11, 7/12