DATUM
Start 5 Februari
TID
10.00-11.00
LÄRARE
Lotten
INVESTERING
1200 kr
PLATS
Shala Rymd, Smålandsgatan 16 Kalmar

Yinyoga för Seniorer

Välkommen till Yinyoga med Klangskålar för seniorer!

Under denna kurs tar vi extra hänsyn till just dig och dina förutsättningar! Vi anpassar positionerna efter kroppen och inte tvärtom, vilket gör att varje ställning blir unik efter varje deltagares möjlighet.

Vig som stel – du är hjärtligt välkommen!

 

Lär dig lyssna till din egen kropp mer kärleksfullt.

Ofta sätter vi upp mentala gränser för oss själva, för vad vi och vår kropp klarar av. Lär dig genom denna kurs att hitta en sannare version av dig själv och din kropp! Lär dig att lyssna på kroppens signaler och på så vis utveckla en mer kärleksfull respekt för den.

Vi använder oss av bolster (kuddar), block och filtar för att stödja upp kroppen i våra positioner, så att vi kan slappna av i ställningarna.

 

När vi med hjälp av våra positioner har hittat in i ställningen och vår kropp så får vårt sinne slå sig till ro genom klangskålarnas mjuka ljud och vibrationer.

Dessa vibrationer hjälper kroppen att återfå sin balans på cellnivå, allt medan vi bara slappnar av i kroppen och njuter av tonerna!

 

Vi är en mindre grupp på max 8 deltagare där vi gemensamt bygger upp trygghet i gruppen och till vår egen kropp och sinne!

 

Datum och tider:

Måndagar 10.00 – 11.00

5/2, 19/2, 26/2, 11/3, 25/3, 15/4, 29/4 & 6/5

 

Lotten som håller i kursen är utbildad till Yinyogalärare,  i Sound- & Gong-healing samt till massör.