DATUM
27 April
TID
09.00-10.30
LÄRARE
Anna W
INVESTERING
350 kr
PLATS
Shala Jord

Yinyoga med Matchaceremoni

Välkommen på ett härligt energigivande matchaceremoni där vi välkomnar och möter vår och allt grönt som Moder Jord nu bjuder in till.
 
En ceremoni för sinne och kropp där feminin och maskulin energi möts på ett mjukt sätt.
Matcha är ett grönt te med många hälsofördelar då den innehåller antioxidanter, vitamin C, vitamin D & aminosyra. Effekterna av matchan är flera då den anses ge ett lugnt och balanserat humör då den innehåller theanin, den förbättrar din kognitiva förmåga, stärker ditt immunförsvar, sänker det sämre kolesterolet samt kan bromsa cancerogena cellers aktivitet.
Eftersom matcha innehåller koffein dricks den med fördel under förmiddagen, men har långt fler hälsofördelar än vanligt kaffe.
Matcha betyder malet te, det är ett stenmalet grönt te som traditionsenligt dricks i Japan och nu har blivit en populär hälsodryck över hela världen.
Matcha är ett grönt te som har sitt ursprung i Kina och spred sig sedan vidare till japan under 900-talet. I Japan anses Matcha av vissa att den är en naturmedicin och anledningen till att de lyckas uppnå de högsta åldrarna i världen.
 
Datum: 27 april
Tid: 9:00 – 10:30
Din investering: 350 kr