DATUM
Start 20 Augusti - 10 ggr
TID
Tisdagar, 19.45 -21.00
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
2 000 kr
PLATS
Kalmar, Shala Jord & Online via Zoom
HÖSTENS NYA MEDITATIONS- & SJÄLVLEDARSKAPSKURS

Yogan i Livet

Varmt välkommen till höstens spännande meditations- och självledarskapskurs där du kommer få verktyg för att ta med dig yogan in i livet, även utanför mattan. Allt för att hitta mer balans, glädje och närvaro i livet.

Ännu en härlig meditationskurs där vi landar in i meditations värld och den magi som skapas när vi möts bortom sinnets brus och delar energi. En kurs där vi även kommer bekanta oss med yogans övriga delar men utifrån meditationens värld med yogans första två delar, yamas och niyamas som tema.

Yamas och niyamas är principer från yogafilosofin som hjälper oss att hantera oss själva och vår omvärld. En helt fantastisk och ovärderlig skatt full av tänkvärda reflektioner att ta med oss in i livet. Vår grund för att kunna utvecklas som människa. Vi kommer även utforska andingsövningar och dess effekt på vårt välmående.

Meditationen är ett fantastiskt verktyg och en viktig del i Ashtangayogans åttafaldiga väg. I dagens snabbrörliga samhälle med konstant brus och input från den yttre världen behöver vi ge oss själva tid att stanna upp. Tid att lyssna inåt. Tid att lära känna oss själva för att hitta vår väg till lycka & välmående. Mod att våga följa vårt hjärta, att förverkliga våra drömmar.

Vi kommer som vanligt blanda teori och praktik med fina diskussioner. Jag kommer guida er i kanaliserade och transformerande meditationer. Det går utmärkt att delta på kursen både på plats och online. Meditationerna kommer spelas in så att du kan lyssna i efterhand både för repetition men även om du missat något tillfälle.

Vi kommer som vanligt ha en FB-grupp där meditationerna delas och där du som deltagare kan ställa frågor och dela insikter med övriga deltagare. Utöver detta kommer du få ett kompendium med texter om Yamas och Niyamas.

Så, låt den kommande hösten bli en tid där du fördjupar dig inom yogans värld och prioriterar dig själv! Ett tillfälle att få lite tid för dig själv, släppa alla krav och to dos. En kurs i självkännedom och självutveckling där du kommer få med dig verktyg in i vardagen. 

Ser så fram emot denna kurs tillsammans med dig!

Linda V

Tisdagar 19.45-21.00

10 ggr (obs se datum nedan)

Datum: 20/8, 3/9, 10/9,17/9, 1/10, 15/10, 29/10, 5/11, 19/11, 3/12 

Din investering: 2 000 kr