DATUM
19 Februari
TID
09.00-17.30
LÄRARE
Linda Voltaire & Ulrica Vedin
INVESTERING
1 400 kr

Yoga & Intuitivt Måleridag

Varmt välkommen till en dag i kreativitetens tecken tillsammans med oss! En dag där vi släpper taget om stress och vardagens bestyr för att helt vända fokus inåt och ge plats för intuitionen, den inre skapandekraften och lekfullheten🎨!

Vi börjar och avslutar dagen på yogamattan i vår mysiga shala Jord för att landa i kropp och andetag. Här & Nu.

Härefter förflyttar vi oss över gatan till dagens ateljé – Shala Rymd. Här låter vi rymden, ljuset och den lätta energin omfamna oss. Vi ger plats för den inre skapandekraften och låter vår kreativitet flöda fritt i det intuitiva måleriet. Dagen avslutas med ett lugn stund på mattan i ett skönt och helande Yinyogapass.

Yoga och det intuitiva måleriet är en magisk kombination som båda handlar om en sak. Att släppa taget om intellektet och egot för att istället vara i stunden. Här och nu. Följa flödet. Att nyfiket utforska det som vi möter på yogamattan. Det som vill komma fram på målarduken!

Vi som håller i denna dag är Linda Voltaire & Ulrika Vedin @creviadesign.

Vi ser så fram emot denna dag fylld av yoga, måleri och lekfullhet tillsammans med er!

Linda & Ulrika

Lite mer information

Vad är intuitivt måleri?

Det intuitiva måleriet ger dig möjligheten att nyfiket undersöka ditt unika uttryckssätt genom att prova och öva på det du tycker känns viktigt och spännande. Att i närvaro måla från ditt hjärta!

Att måla är att vara närvarande. När du är närvarande kan du njuta mer av målarprocessen och släppa på prestation och krav. Du kommer uppleva dig mer fri i ditt måleri. Att ha en kärleksfull och vänlig inställning till dig själv i skaparprocessen gör att du kan blomma ut och njuta mer av ditt måleri och av livet.

Du kommer få introduktion och individuell handledning till det intuitiva måleriet. Häng med på en spännande resa med dig själv i färgernas magiska värld.

Vem kan vara med?

Detta är en dag för återhämtning, skaparglädje och påfyllning av energi! Vi kommer vara en liten grupp för att ha möjligheter att i lugn och ro utforska vår inre skaparkraft. Alla kan vara med på denna dag. Ingen tidigare erfarenhet krävs av varken yoga eller måleri.

  • För dig som är nyfiken på din egen skaparkraft och vill blomma ut
  • För dig som vill hitta en mer fri och kravlös känsla i ditt måleri
  • För dig som längtar efter ett tillfälle att få återhämtning och ladda batterierna
  • För dig som längtar efter att följa din egen rytm och ta hand om dig själv
  • För dig som längtar efter skaparglädje och få ny inspiration i konsten & livet

Preliminärt Schema

09.00 – 11.00 – Yoga & Introduktion

11.00 – 16.00 – Intuitivt Måleri inklusive lunch

16.00 – 17.30 Yinyoga med meditation & avslutande cirkel

Din investering: 1 400 kr

I ovan investering ingår förutom yogan & intuitivt måleri även lunch (valfri sallad från Kallskänken), målarmaterial (2 målardukar, tillgång till akrylfärg och redskap att måla med).

Bokning: Sker via Mindbody eller via e-mail info@travelwithasilverlining.com