20 - 27 APRIL 2024 PÅ VACKRA MALLORCA

Yoga & Meditationsretreat vid magiska La Serrania

OBS! Sista bokningsdag 7 april!

Möt våren tillsammans med oss på Mallorca. Denna gång på en ny magisk plats – natursköna och vackra La Serrania på norra Mallorca.

En helt underbar liten oas på landsbygden bland berg och vinodlingar. En plats skapad ur kärlek, med en vision av att vara ett med naturen och med en sann boutique- och designkänsla.

Här låter vi oss omfamnas av naturens lugn och harmoni, långt ifrån vardagens bestyr och to dos. En känsla av att bo i naturen med den extra lilla lyx som denna plats erbjuder. Rymliga dubbelrum med egen toalett, yoga med en magisk utsikt, stunder i solen vid den vackert belägna poolen. Vi blir bortskämda med hälsosam och smarrig vegetarisk brunch och middag och njuter av promenader i de vackra omgivningarna.

Vill du lämna denna vackra oas för att utforska Mallorca så ligger den mysiga och pittoreska byn Pollenca endast 10 minuter bort och stranden ca 20 minuter bort med bil. 

Helt enkelt en underbar plats för att landa in i vår yogabubbla tillsammans.

En vecka fylld av Yin & Yang där vi stärker, rena och balanserar upp kropp och sinne. Morgnar med den stärkande och transformerande Ashtangayogan. Dagar för egentid, stillhet och varande. Eftermiddagar där vi möts i fina och utvecklande samtal om livet med yogafilosofin som ledstjärna följt av kvällar i yinyogans och meditationens lugnande och helande värld.

Vi tar del av den fina och stärkande gemenskap som alltid skapas när vi möts så här. Precis som vi är, bortom roller och fasader.

Helt enkelt en vecka för dig. En vecka med tid. Tid för kropp, sinne och själ! En stärkande vecka där vi boostar vår energi samtidigt som vi landar in i lugnet och vår naturliga balans.

Alla kan delta under denna vecka oavsett om du aldrig yogat innan eller är en erfaren yogis. Vi yogar i små grupper och anpassar yogapraktiken just efter dina förutsättningar!

Ett Retreat - Två Koncept!

Nytt för detta år och retreat är att vi erbjuder två olika koncept under detta retreat. Grund eller fördjupning.

Läs mer om dessa nedan och välj vilken upplevelse som du vill ge dig själv.

Grund

Vårt populära grundkoncept där vi går igenom yogans grunder och ger dig en inblick i yogans fantastiska värld, allt för att du ska kunna ta med dig yogans verktyg hem, in i vardagen.

Vi går igenom yogapraktiken, våra ställningar, från grunden och möter dig som vanligt där du och din kropp är. Du får en inblick i meditationens och yogafilosofins grunder genom teori och föreläsningar blandat med praktik, gemensamma samtal och egenstudier.

Passar både dig som aldrig varit på något av våra retreats såväl som dig som är en återkommande retreatdeltagare och som återigen vill uppleva yogans fantastiska värld tillsammans med oss!

Fördjupning

Ett koncept där vi fördjupar oss inom yogans värld och dess verktyg. Vi fokuserar på att fördjupa din yogapraktik på mattan Mysore style, oavsett var du är i din praktik. Här låter vi även meditationen och tystnaden ta större plats, där vi utforskar djupare meditationer och nya metoder. Vi ger mer plats för självstudier och fördjupar oss inom yogafilosofin.

Ett koncept för dig som varit på våra retreat tidigare eller som regelbundet yogar hos oss i Kalmar eller Göteborg.

Lite mer information

Din investering:

Dubbelrum: 15 500 kr

Enkelrum: 19 500 kr

I priserna ovan ingår boende, mat (brunch + middag) samt yoga & workshops.

Vill du dela upp betalningen så kontakta oss via mejl till info@yogawithasilverlining.com så hjälper vi dig med detta.

OBS! Flyg, transfer & utflykter ingår ej i priset och bokas av dig separat. La Serrania ligger cirka 40 minuter från flygplatsen. För transfer rekommenderas Salty Drivers. 

Bokning: 

Bokning sker via Mindbody eller via e-mail info@yogawithasilverlining.com. Meddela om du vill gå Grund eller Fördjupning när du bokar.

En anmälningsavgift om 4000 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 8 veckor innan själva retreatet.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 4 000 kr eller resterande belopp tillbaka. Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

KOM SOM DU ÄR!

Lämna som lite mera Du!