9-16 SEPTEMBER

Yoga Retreat på Underbara Sicilien!

ENDAST 2 PLATSER KVAR!

Följ med mig och Ann Svärdfelt på ett härligt yogaretreat på vackra Borgo Degli Aranci, Sicilien.

En fantastisk plats som ger dig dom bästa förutsättningarna för att under en hel vecka koppla av och få tid för din yogapraktik. En vecka fylld av Yin & Yang. Den energigivande och transformerande Ashtangayogan och den lugnande och helande Yinyogan. 

Här bor vi mitt i en fruktodling med utsikt över det vackra Sicilianska landskapet med prunkande fruktträd, soluppgång över Medelhavet och Etnas rykande topp. 

Dagarna börjar med traditionell Ashtanga yoga, Mysore Practice. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van utövare, alla kan delta då undervisningen inom Ashtanga yoga är individuell och anpassas efter vart du befinner dej just nu. 

Efter yogan äter vi brunch tillsammans på terrassen. Mitt på dagen är det ledig tid att avnjuta i den vackra trädgården med pool eller åka på en utflykt till de många utflyktsmålen i närheten. Amfiteatern i Taormina, Etnas vandringsleder eller de många stränderna i närheten, bara för att nämna några.  Vi möts igen för föreläsning och samtal om livet med yogafilosofin som ledstjärna. Vi avrundar dagen i Yinyogans och meditationens lugnande och helande värld följt av en gemensam middag på terassen. 

Lärare under detta retreat är Ann Svärdfelt & Linda Voltaire. 

Ann är en av få auktoriserade Ashtangalärare i Sverige. Ann har praktiserat och undervisat Ashtangayoga sedan 2004 och är känd för sin unika förmåga att möta varje elev där den befinner sig och anpassa undervisningen därifrån. Hon undervisar med stor kunskap och värme. 

Linda driver Yoga with a Silver Linging och har varit Anns elev och lärling sedan 2020. Du kan läsa mer om mig och min yogaresa HÄR

Vi har endast 12 platser till detta retreat för en så mysig & personlig helhetsupplevelse som möjligt. Inga förkunskaper inom yoga krävs utan våra retreats passar både dig som aldrig yogat innan såväl som dig som är en erfaren yogis. Vi yogar i små grupper så att du ska få det stöd och den hjälp som just du behöver på mattan.

Så VARMT VÄLKOMNA till härlig yogavecka tillsammans med oss på vackra Sicilien! En vecka där vi låter yogan och de vackra omgivningarna inspirera och ge ny energi samtidigt som vi får tid för att njuta av sol, värme,  återhämtning & vila.

Linda & Ann

Lite mer information

Din investering:

13 500 kr för 7 dagar

I priserna ovan ingår boende, mat (brunch + middag) samt yoga & workshops).Vi bor på mysiga Borgo Degli Aranci i dubbelrum.

OBS! Flyg, transfer & utflykter ingår ej i priset och bokas av dig separat.

Bokning: 

Bokning sker via Mindbody eller via e-mail info@travelwithasilverlining.com.

En anmälningsavgift om 4 000 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 8 veckor innan själva retreatet.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 4 000 kr eller resterande belopp tillbaka.

Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Vid avbokning på grund av sjukdom(sjukintyg krävs) upp till 2 månader innan avresa återfås halva summan av totalkostnaden. Vid avbokning efter det får du vända dej till ditt försäkringsbolag. 

Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

Flyg:

Vi flyger till Catania, Norweigan flyger direkt dit från både Köpenhamn och Stockholm. Flygresan bokar du själv men vi hjälper gärna till att koordinera med övriga deltagare. 

KOM SOM DU ÄR!

Lämna som lite mera Du!