DATUM
30 Sept - 2 Okt
TID
em
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
3000 kr
RETREAT

Yoga & Skördefesthelg

kördefesten är en av de årliga Öländska höjdpunkterna. Varför inte kombinera denna helg med en mysig yogahelg hos oss där du både får tid för dig själv på yogamattan men även tid att uppleva allt Öland har att erbjuda denna helg?
Vi möts på eftermiddagen den 30 september för att börja helgen med ett grundande och energigivande yogapass följt av en smarrig vegetarisk middag.

Vi börjar lördagen med att avnjuta en härlig frukost, följt av en morgonmeditation (förhoppningsvis på stranden) för att sedan landa på våra mattor igen för förmiddagens yogapass.

Härefter får du tid att utforska och njuta av det Öland har att erbjuda. Vi möts igen i vår yogalada runt kl 17 för att grunda oss med en längre meditation och ett härligt yinyogapass följt av middag, utomhus eller framför brasan. Vi börjar söndagen på samma sätt som lördagen och utcheckning sker efter förmiddagens yogapass.

Jag som håller i denna helg är Linda Voltaire – Ashtanga & Yinyogalärare som driver Yoga with a Silver Lining i Kalmar och min sambo Fredrik, som sköter servicen utanför yogamattan. Jag har upplevt de underverk yogan kan göra för vår hälsa och välmående och ser så mycket fram emot att ge dig en inblick i denna värld & dela mina erfarenheter med dig under denna helg.

Vi har endast ett begränsat antal platser på våra retreat för att kunna erbjuda en personlig & mysig helhetsupplevelse både på och utanför yogamattan! Inga förkunskaper inom yoga krävs utan detta retreat passar både dig som aldrig yogat innan såväl som dig som är en erfaren yogis. Vi yogar i små grupper så att du ska få det stöd och den hjälp som just du behöver på mattan.

Låter det lockande? Då hoppas jag att vi ses för en härlig och inspirerande yoga- och skördefest helg i oktober!

När: Fredag 30/9 (eftermiddag ) – Söndag 2/10 (lunch)
Din investering 3 000 kr