30 SEPTEMBER - 2 OKTOBER

Yoga & Sködefesthelg!

Skördefesten är en av de årliga Öländska höjdpunkterna. Varför inte kombinera denna helg med en mysig yogahelg hos oss där du både får tid för dig själv på yogamattan men även tid att uppleva allt Öland har att erbjuda denna helg?

Vi möts på eftermiddagen den 30 september för att börja helgen med ett grundande och energigivande yogapass följt av en smarrig vegetarisk middag.

Vi bor vid vårt Öländska lilla paradis med en av Ölands finaste stränder som granne och yogar vid Sandby Pensionat med utsikt över den Öländska landsbygden.

Vi börjar lördagen med att avnjuta en härlig frukost för att sedan landa på våra mattor igen för förmiddagens yogapass.

Härefter får du tid att utforska och njuta av det Öland har att erbjuda. Vi möts igen i vår yogalada runt kl 17 för att grunda oss med en längre meditation och ett härligt yinyogapass följt av middag. Vi börjar söndagen på samma sätt som lördagen och utcheckning sker efter förmiddagens yogapass.

Jag som håller i denna helg är Linda Voltaire – Ashtanga & Yinyogalärare som driver Yoga with a Silver Lining i Kalmar och min sambo Fredrik, som sköter servicen utanför yogamattan. Jag har upplevt de underverk yogan kan göra för vår hälsa och välmående och ser så mycket fram emot att ge dig en inblick i denna värld & dela mina erfarenheter med dig under denna helg.

Låter det lockande? Då ses för en härlig och inspirerande yoga- och skördefest helg i oktober!

Lite mer information

När: 30/9 (eftermiddag ) – Söndag 2/10 (lunch)

Din investering 3 000 kr varav 1 000 betalas vid anmälan. Resterande del betalas 4 veckor innan helgen. I priset ingår logi, mat (fredag middag, lördag frukost & middag, söndag frukost) & yoga. Transfer till och från Öland ingår ej i priset.

Bokning: Boka din plats på Mindbody eller via e-mail på info@travelwithasilverlining.com. Avbokning kan ske fram till 4 veckor innan helgens början.

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

VARMT VÄLKOMMNA TILL EN HÄRLIG YOGA & SKÖRDEFESTHELG PÅ ÖLAND!

Linda & Fredrik