DATUM
24-25 Juni
TID
Mån & Tis kl 18.00-20.00
LÄRARE
Linda V & Linda E
INVESTERING
500 kr
ASHTANGAWORKSHOP

Ledd Klass & Mysore med Linda V & Linda E

Ge dig själv den bästa starten på sommaren med två kvällar där vi fördjupar oss i Ashtangayogans fantastiska värld den 24-25 Juni.

Dessa dagar har vi finbesök av Linda Eriksson som driver YWSL tillsammans med Linda V i Kalmar. Du kan läsa mer om Linda E och hennes yoagresa här.

Ett perfekt tillfälle att grunda dig och fylla på med energi innan semestern men också att ge dig själv lite egentid. Att landa i kropp och sinne med hjälp av Ashtangyogans välgörande verktyg. Fördjupa din praktik och ta del av den gemenskap som bildas när vi samlas i dessa flerdagars workshops. 

 

På måndagen inleder vi med en Ledd Klass. Här får vi uppleva flödet och energin som skapas när vi yogar i synkronicitet med varandra. 

Tisdagen fortsätter med Mysore praktik där du verkligen får landa in i ditt egna andetag och det individuella flödet, självklart under guidning av Linda och Linda. 

Båda klasserna avslutas med testund och yogaprat där du har möjlighet att ställa frågor och där Lindorna kommer leda en diskussion utifrån valt ämne inom yogafilosofin. 

 

Datum: 

24-25 Juni

Mån & Tis kl. 18.00-20.00
Din investering: 500 kr