EN TRANSFORMERANDE RESA FÖR KROPP, SINNE & SJÄL!

Fördjupningsprogram Ashtangayoga

Allmänt om programmet

Våra populära fördjupningskurser har varit så härliga och vi kände därför att det var dags att ta dessa vidare och erbjuda ett program inspirerat av vårt djupgående lärlingsprogram. Ett program som kommer utveckla din förståelse för yogan och dess kraftfulla verktyg men även hjälpa dig när det gäller din egen utveckling och ditt självledarskap.

Alla kan delta i detta program. Det enda som krävs är att du har eller vill utveckla en regelbunden asanapraktik (2-3 gånger per vecka), är nyfiken på yogans värld och vill avsätta lite mer tid för dig själv och de självstudier som ingår i programmet. Utöver våra träffar, praktiken på mattan så bör du räkna med cirka 5 timmars självstuider inför varje träff.  

Programmet är uppdelat i tre steg och kommer löpa över tre terminer. Du väljer själv hur många steg du vill gå. Se tider för de olika stegen nedan.

Steg 1 – Höstterminen 2024

Steg 2 – Vårterminen 2024

Steg 3 – Höstterminen 2024

Lärare är Linda V och Linda E och vi kommer endast ha 8 platser per steg och termin.

Programmets innehåll

Under respektive steg kommer vi fördjupa oss inom några av Ashtangayogans många spännande delar såsom dess tradition och historia, yogafilosofins grundläggande koncept, vår asanapraktik och dess effekter och vårt energi- och chakrasystemet.   

Vi kommer blanda teori och praktik, egenstudier med cirklar och träffar där ni får ta del av både föreläsningar, fina diskussioner och samtal men där ni även får uppleva de olika delarna som vi berör i meditationer, andningsövningar mm. 

Varje steg omfattar 8 fysiska tillfällen där vi ses. Inför varje tillfälle så kommer du som deltagare få en hemuppgift med ett antal frågor att reflektera över och besvara skriftligen. Frågor som vi diskuterar i grupp men som du även får individuell feedback på av oss.

Fyra tillfällen avser tid för filosofi/workshop och de andra fyra tillfällena yogar vi tillsammans i Mysorepraktik där du blir individuellt guidad i din praktik.

Som kursdeltagare får du även ett individuell yogasamtal med Linda V eller Linda E där du får möjlighet att diskutera valfritt ämne med oss under en timme. Det kommer även finnas en gemensam FB-grupp där vi regelbundet kommer posta inlägg om de ämnen vi fokuserar på och där alla deltagare kan dela frågor och inspiration.

Din Investering: 

Din investering: 3 500 kr.

Deltagare får  20 % på köp av YWSL Medlemsskap under den terminen som de deltar i programmet och 10% på våra 20 och 30-klippkort.

OBS!  Vid köp av medlemsskap och klippkort via Epassi erhålles endast 10% rabatt för medlemsskap och 5 % för våra 20 och 30-klippkort.