HITTA LUGNET & STILLHETEN MED YINYOGAN

Kurser & workshops

Fördjupa din förståelse för YInyogans grunder!

Terminskurs Yinyoga

Under den här terminskursen så kommer du förutom att få njuta av härliga Yinyogapass även få en förståelse för Yinyogans historia och grunder. Du kommer också få lära dig hur du kan sätta ihop egna pass som du sedan kan göra hemma.
 
Vi går igenom meridianer och chakran, samt fördelarna med positionerna.
 
Det här är en kurs som passar alla, aavsett om du aldrig testat Yinyoga förut eller om du är en van yogi som vill komplettera din dynamiska yoga med en mer djupgående yogaform. En kurs som sträcker sig över hela terminen!
HITTA NÄRVARON I VARDAGEN!

Terminskurs Yinyoga & mindfulness

En härlig terminskurs med fokus på närvaro, att vara här och nu. Vi landar tillsammans i härliga Yinyogapositioner och guidas in i kroppen med hjälp av vårt andetag. Vi övar oss på att lugna vårt sinne, släppa taget om våra tankar och känslor för att istället bara vara i nuet, i stunden. 
 
Under denna terminskurs kommer du förutom att få njuta av välgörande Yinyogapass även få en förståelse för Yinyogans historia, grunder och dess effekter. Du kommer även få guidning och verktyg inom mindfulness – allt för att släppa på stress och tankar, ge kropp och sinne den vila och återhämtning som den behöver och lättare hitta till stunder av närvaro, både på mattan och i vardagen. 
 
Denna kursen passar alla och inga förkunskaper krävs! 
UPPLEV YINYOGANS & KLANGENS LUGNANDE EFFEKT!

Kurs Yinyoga med klang – 5 tillfällen!

Ge dig själv en härlig paus och landa på din yogamatta för en kurs i Yinyoga med klang under fem måndagar!
 
Yinyoga och klang är en magisk kombination, en kombination som låter oss landa i stillhet, djupt in i vår kropp med hjälp av Yinyogans lugnande positioner och vårt andetag. Samtidigt får vi ta del av de helande vibrationerna från klangskålarna. 
 
Det här är en kurs om 5 gånger där vi guidas in i stillhet och ger kropp och sinne den återhämtning och vila som behövs. Det är när vi gör något flera gånger som vi verkligen börjar få uppleva dess effekt! Läs mer om Yinyoga med klang HÄR.